A Fidesz megkezdte programjának utcai terjesztését

2006.03.24. 16:08

Megkezdte programjának utcai terjesztését a Fidesz - közölte pénteken Schmitt Pál alelnök, aki maga is osztogatta Budapesten a dokumentumot az arra járóknak. Minden választópolgárhoz szeretné eljuttatni a Fidesz Hajrá, Magyarország című programját, amelyet péntektől országszerte utcai akciók keretében adnak az emberek kezébe - mondta el a Fidesz alelnöke a Ferenciek terén felállított standnál.

"Elkezdjük a választópolgároknak kézbe adni a programot" - mondta a politikus. Hangsúlyozta, hogy ilyen módon szeretnék mind a nyolcmillió választópolgárnak eljuttatni a program összefoglalóját jelentő színes füzetet. Az önkéntesek, a polgári körösök és a Fidesz-tagjai segítségével utcai akciók keretében osztják majd a programot országszerte, mind a 176 választókerületben.

"Szándékunk szerint mindenkit szeretnénk mozgósítani, hogy jöjjön el szavazni" - mondta Schmitt Pál, aki narancsságra fideszes széldzsekit öltve a Ferenciek terén felállított standnál és az aluljáró bejáratában maga is kiosztott néhány programfüzetet és szóba elegyedett a járókelőkkel.