Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Gyurcsány nem, Polt megjelent a bizottság előtt

MTI
2006.03.30. 09:55

Gyurcsány Ferenc nem, Polt Péter megjelent a parlament költségvetési bizottságának csütörtökön 9 órakor megkezdődött ülésén, ahol a miniszterelnököt és a legfőbb ügyészt az Altus Rt., valamint a Közlöny és Lapkiadó Kft. között 1995-ben létrejött szerződés miatt hallgatnák meg.

Gyurcsány Ferenc levélben közölte: előre egyezetett időpontban kész megjelenni a bizottság előtt - mondta Varga Mihály, a testület fideszes elnöke. Az MSZP képviselői a szerdán előrejelzettnek megfelelően nem jelentek meg az ülésen. A napirendről a bizottság a szavazatképesség hiánya miatt nem tudott dönteni, ugyanakkor a jelenlévő fideszes képviselők úgy határoztak Szijjártó Péter javaslatára, hogy mivel a testület tanácskozásképes, ezért lefolytatják ülésüket.

A Fidesz az állami vagyont ért jelentős kár helyrehozásának érdekében kezdeményezte a bizottság összehívását. Polt Péter legfőbb ügyész hétfőn bejelentette: a közérdek sérelmét állapította meg a Legfőbb Ügyészség a kormányfőt is érintő Szalay utcai ingatlan ügyében.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.