Liberális házibuli Szentendrén

Index
2006.04.01. 18:52

Tekintse meg képeinket!

A szabad demokraták utcai rendezvények helyett házibulizásra buzdították híveiket, ennek jegyében a liberálisok egy szentendrei kerti partin gulyásleveseztek, Molnár Lajosnak, a párt egészségügyiminiszter-jelöltjének kertjében. A programon még megnyitóbeszéd sem volt, az SZDSZ politikusai és holdudvaraik békésen beszélgettek, miközben a szocialisták az Andrássy úton a köztársaságot védték.

Molnár Lajos házigazda az Indexnek elmondta, hogy évente több hasonló partit tart és a résztvevők köre is hasonlatos a mostanihoz, igaz ezúttal valamivel szélesebb kör vett részt a programon. (A résztvevők között volt többek között Csőzik László, a párt ügyvivője, Magyar Bálint oktatási miniszter, Horn Gábor kampányfőnök, Jancsó Miklós filmrendező, de képviseltette magát a párt ifjúsági szervezete, az Új Generáció is Léderer András és Merker Dávid személyében.)

A párt tájékoztatása szerint egyébként nagyon sok liberális képviselőjelölt is saját házibulit tartott, vasárnap Horn Gábor a Szent István parkban fog barátaival kávézni, Kóka János pedig egy vendéglátó ipari egységben tartja saját buliját.