Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

A pécsi MSZP-választmány Tasnádi Pétert jelölte Toller helyére

MTI
2006.07.18. 21:45
Kapcsolódó cikkek (1)

Az MSZP pécsi választmánya azt javasolja a párt küldötteinek, hogy Tasnádi Péter, a Baranya Megyei Közgyűlés alelnöke legyen a szocialisták végleges pécsi polgármesterjelöltje az önkormányzati választásokon, tájékoztatta Tóth Bertalan választmányi elnök az MTI-t kedden.

Jelenleg Tasnádi Péter az MSZP egyetlen jelöltje, miután a napokban a helyi jelölőbizottság által javasolt Tóth Bertalan választmányi elnök, Juhász István, a párt városi elnöke, valamint Bókay Endre országgyűlési képviselő a választmányi ülésen visszalépett a jelöléstől.

A választmányi elnök hangsúlyozta: a végleges jelöltet a párt helyi szervezetének pénteken összeülő küldöttértekezlete választja meg titkos szavazással, az értekezleten azonban még bárki lehet jelölt, ha bírja a küldöttek harminc százalékának támogatását.

A választmányi ülésre és a küldöttértekezletre azért került sor, mert a párt polgármesterjelöltje, Toller László június 19-én autóbalesetet szenvedett, súlyos sérülésekkel a pécsi idegsebészeti klinika intenzív osztályán fekszik, s felépülése a kezelőorvosa szerint hosszú időt vesz igénybe.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

A legmenőbb síterepek

Csodás panoráma, jó levegő, szép pályaszállások, a téli sport szerelmeseit ezek várják.