Ágnes
-13 °C
0 °C

Pokorni szerint érthető Gyurcsány kifütyülése

MTI
2006.09.12. 21:03

Pokorni Zoltán szerint érthető, hogy Gyurcsány Ferencet az ország több pontján is kifütyülték, mert a miniszterelnök által megvalósított politika méltán váltott ki elégedetlenséget, indulatot sok emberben - a Fidesz alelnöke erről Salgótarjánban beszélt választási fórumon kedden.

Az elmúlt négy év, és a mögöttünk hagyott négy hónap vérlázító kormányzati politikája joggal háborítja fel az embereket, akik joggal indulatosak és elkeseredettek - fogalmazott Pokorni Zoltán. Mint mondta, a politikai rendezvényeken Gyurcsány Ferenc "elkeseredett, indulatos, dühös embereknek nagy mellénnyel, mosolyogva magyarázza, hogy az úgy van jól, ha többet adóznak, többet fizetnek, szidja nekik a helyi ellenzéki polgármestert".

Pokorni Zoltán leszögezte: a Fidesznek semmilyen módon nem érdeke, hogy az ország tragikus állapota és a teendők helyett arról folyjon a szó a választások előtti hetekben, hogy ki fütyül, ki sípol, és ki kit szervez. Úgy fogalmazott: "október elsején méltósággal és nyugodtan mondjuk el a szavazatainkkal, hogy mindennek van határa, és nem lehet velünk mindent megcsinálni".

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.