Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Elmarasztalta a választási bizottság a mórahalmi polgármester

MTI
2006.09.29. 01:27
Elmarasztalta a Csongrád megyei területi választási bizottság csütörtök esti ülésén a Homokháti Önkormányzatok Kistérségi Területfejlesztési Egyesületét és annak listavezetőjét, Nógrádi Zoltán fideszes országgyűlési képviselőt, mert egy hirdetésben egy, az MSZP-SZDSZ listáján induló politikust saját jelöltjükként tüntettek fel.

A választási bizottság megállapította, hogy a "Mórahalmi Körkép" című kiadványban megjelent Homokháti Önkormányzatok Kistérségi Területfejlesztési Egyesülete listája nem azonos a szervezet a területi választási bizottság által nyilvántartásba vett listájával. A bizottság megállapította, hogy Kovács József, zákányszéki és Bata Ferenc öttömösi polgármester nem szerepel az egyesület Csongrád megye 10 ezer lakos alatti települések választókerületében állított listáján.

A bizottság határozata szerint a hirdetés alkalmas a választók megtévesztésére, ezért a bizottság felszólította a Homokháti Önkormányzatok Kistérségi Területfejlesztési Egyesületét és annak listavezetőjét, Nógrádi Zoltánt a jogsértő magatartás megszüntetésére.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.