Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Kupa Mihály várja Orbán Viktor válaszát

MTI
2002.03.28. 12:48
Tokaj hegyalján, de az ország más részén is egy konkrét meghívásra határozott választ vár az ember - hangsúlyozta Kupa Mihály, a Centrum elnöke közleményében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez. A pártelnök az elmúlt hét péntekén jelentette be, hogy április 4-re nyilvános beszélgetésre és egy pohár tokaji borra hívta meg Orbán Viktor miniszterelnököt és Medgyessy Pétert, az MSZP kormányfőjelöltjét.

Medgyessy Péter a meghívást elfogadta. - Nem lepődtem meg, mégis elszomorít, hogy eddig nem volt sikeres az időpont egyeztetés az április 4-ei, a miniszterelnök-jelöltek és köztem zajló esti beszélgetésről munkatársaim és a miniszterelnök úr titkársága között - szögezte le a Centrum elnöke.

Kitért arra, hogy a találkozó időpontját Orbán Viktorhoz igazítaná, megvárná a miniszterelnök Budapestre érkezését, mégsem kapott határozott választ a meghívásra. Borókai Gábor kormányszóvivő korábban úgy nyilatkozott, hogy Orbán Viktor április 4-én Kőszegen lesz, ahol Wolfgang Schüssel osztrák kancellárral találkozik.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.