Fidesz: rossz kezekben az MSZP médiapolitikája

MTI
2002.06.07. 15:27
A közmédiumok jövőjéről szóló MSZP tájékoztatót követően Várhegyi Attila az MTI-nek pénteken azt mondta: nagyon sajnálja Újhelyi Istvánt, a szocialisták médiapolitikusát a közszolgálati médiumok jövője kapcsán tett nyilatkozata miatt.

Újhelyi István pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette: az MSZP úgy látja, hogy a Fidesz azért aggódik, mert be fog fejeződni "a közpénzen folytatott agy- és pénzmosás a Magyar Televízió környékén", és mert az MSZP-SZDSZ-kormány vállalta, hogy nem enged további milliárdokat elkölteni egy ellenőrizetlen felhasználási struktúrában. A Fidesz pártigazgatója pénteken az MTI-nek a hírre reagálva azt mondta: Újhelyi István láthatóan megviseli, hogy több éve nem sikerült elvégeznie az egyetemet, így a vizsgaidőszak kellős közepén a vizsgadrukk kihat képviselői tevékenységére is. - Úgy tűnik, mintha nem ismerné a szavak jelentését - fogalmazott Várhegyi.

A Fidesz politikusa úgy véle: az MSZP-nek érdemes lenne megfontolnia, hogy tényleg jó kezekbe adta-e a médiapolitika képviseletét.