Dömötör
11 °C
14 °C

Negyedmilliárdot adott a leköszönő IKB píárra

Magyar Hírlap
2002.06.11. 10:43
Kovács Kálmán informatikai miniszter külön is szóba hozta a leköszönő kancelláriaminiszternek a Fellegi Tamás vezette EuroAtlantic Rt. 250 millió forintos megbízatását, amelyet már a választási vereséget követően ítéltek meg a cégnek PR-tevékenység elvégzésére.

Az Informatikai Kormánybiztosság (IKB) keretén belül működő programiroda "tevékenységének kibővítése" kapcsán bízták meg 2002. április 23-án - vagyis két nappal a választási vereség után - az Euro Atlantic Kommunikációs és Üzleti Tanácsadó Rt.-t különböző PR-feladatok elvégzésével. A hirdetmény közzététele nélkül indított eljárásban ugyanannak a cégnek ítéltek meg újabb 250 millió forintot, amely már többször nyert el különböző megbízásokat a kormánybiztosságtól.

A Közbeszerzési Értesítőben a következőképpen indokolták a döntést: "mivel előre nem látható körülmények folytán a szolgáltatás teljesítéséhez az eredeti szerződésben nem szereplő kiegészítő szolgáltatásnak a korábbi közbeszerzési eljárásban nyertes ajánlattevővel való elvégeztetése vált szükségessé...".

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.