Natália
-3 °C
7 °C

Jimmy boncolása is a baleset tényét igazolta

2001.01.05. 12:39
Zámbó Jimmy csütörtöki boncolása igazolta azt a feltételezést, hogy a kedden elhunyt popsztár véletlen baleset áldozata lett, amikor saját fegyverével főbe lőtte magát - közölte az Index érdeklődésére Dézsi Mihály rendőrségi szóvivő.
Zámbó Jimmy hatósági boncolása azt az eddigi feltételezést támasztotta alá, hogy a Király baleset áldozata lett kedden, amikor önvédelmi fegyverével főbe lőtte saját magát - közölte az Index érdeklődésére Dézsi Mihály, a BRFK szóvivője. Tájékoztatása szerint ennek ellenére tovább folytatódik a vizsgálat, mely minden részletre kiterjedően tisztázza majd, hogyan következett be a tragédia.

A kakasra lőhetett Jimmy

Az Index úgy értesült, hogy a néhai sztárt a csepeli temetőben, nem pedig a XVI. kerületben helyezik végső nyugalomra. A család immár az időpontot is kitűzte: január 13-án, szombaton vehetnek búcsút rajongói a néhai Királytól. Az Indexnek pénteken több forrásból is megerősítették, hogy a rendőrségi nyilatkozatokban emlegetett ,,külső zavaró körülmény" mégis a szomszéd kakas hangos kukorékolása volt. Informátorunk szerint a popsztárt idegesítette a szomszédban hangoskodó szárnyas, ezért lőtt ki háza ablakán. Célja az lehetett, hogy elijessze a csendháborító baromfit.

Doszpot is nyomozott

Az is megerősítést nyert, hogy két lövést gázpisztolyból, kettőt pedig önvédelmi fegyveréből lőtt ki Zámbó Jimmy. A lőporpróbának minden jelenlévőt alávetettek, igaz, a rendőrség csak a mentősök megérkezése után érkezett a helyszínre. Információink szerint a tragédia helyszínét szemügyre vette Doszpot Péter, a BRFK életvédelmi alosztályának vezetője is, mivel azonban nem utalt idegenkezűségre semmilyen jel, a rendkívüli halálesetek csoportjához került az ügy. A vizsgálatok az előzetes jelzések szerint akár egy hónapig is elhúzódhatnak.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.