Judit
-2 °C
8 °C

Megüthette szomszédját az MSZP-s képviselő

2003.12.11. 07:42
Testi sértéssel vádolja Kékesi Tibort szomszédja. A szocialista politikus K. Mária szerint elállta garázsbeállóját, majd bántalmazta az esetet kamerával rögzíteni kívánó asszonyt. A szocialista képviselő tagad, mint mondja, az asszony ügyetlensége miatt alakulhatott ki testi érintkezés.
Testi sértés, magánlaksértés és rongálás miatt jelentette fel Kékesi Tibor szocialista képviselőt szomszédja - írja a Magyar Nemzet. A feljelentő szomszéd szerint Kékesi tettleg bántalmazta, amikor le akarta filmezni a képviselő szabálytalanul parkoló autóját.

Több autó, mint garázs

Kékesi három éve költözött a pesthidegkúti ikerházba. Viszonya szomszédaival tavaly novemberben, anyósa odaköltözése után romlott meg, ekkortól ugyanis egyel több autó parkolt volna a közös lehajtóju garázsoknál. Ebből számos vita alakult ki, és megszaporodtak az egymás elleni feljelentések is.

Egy alkalommal Kékesi magánlaksértés és három kölyökmacska eltűnése miatt tett feljelentést szomszédasszonya ellen. A kiérkező rendőrök behatolásra utaló jeleket nem találtak, ellenben három ijedt kiscicát igen - írja a Magyar Nemzet.

Testi sértés vagy ügyetlenség

A mostani feljelentést K. Mária, a szomszéd tette. Állítása szerint december 7-én nem tudott beállni garázsába Kékesi autója miatt. A képviselő udvarias kérésére a "tünés innen" felszólítással válaszolt. Az asszony videóra akarta rögzíteni a szocialista politikus az utat elálló autóját, ám Kékesi "neki esett, megpróbálta kitépni a kamerát a kezéből" - írja feljelentésében.

Az asszony kórházi látleletekkel tudja bizonyítani sérelmét - írja a Magyar Nemzet. Az MSZP-s képviselő nem kívánt nyilatkozni a napilapnak. Csupán annyit kívánt közölni, hogy ő csak a felvétel készítését kívánta megtiltani, "minden testi érintkezés" az asszony "ügyetlenségéből" származik.

Etikai vizsgálat

A Népszabadság értesülései szerint Kékesi ügyét várhatóan az MSZP frakciójának etikai bizottsága is tárgyalja majd. A frakció tagjai egyelőre nem kívánták kommentálni az esetet.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.