Judit
3 °C
6 °C

Megszűnhet Keller és Baja hivatala

2003.04.25. 09:59
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem kerül a pénzügyminisztériumhoz Keller László államtitkársága. A Magyar Nemzet értesülései szerint a Miniszterelnöki Hivatal közpénzügyi államtitkárságát egyszerűen megszüntetik. Hasonlóan járhat Baja Ferenc is, neki azonban az uniós felkészülés kommunikációjában új szerepet szánnak.
Megszüntethetik a Miniszterelnöki Hivatal közpénzügyi és társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkárságait - értesült a Magyar Nemzet. Bár korábban arról volt szó, hogy a Keller László vezetésével működő közpénzügyi államtitkárság a pénzügyminisztérium felügyelete alá kerül, ám a napilap információi szerint Keller "mindenkinek púp a hátán".

A Nemzet úgy tudja, Baja Ferenc társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkársága is megszűnhet. A hivatalos indok a napilap értesülései szerint az lehet, hogy az EU-népszavazás lebonyolításával lejárt az államtitkárság mandátuma. Az államtitkárnak az újság információi szerint az uniós felkészülés kommunikációjában szánnak új szerepet.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Év végi utazás

Ajándékozzon utazást, töltse a karácsonyt és a szilvesztert külföldön!