Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Díjátadáson kurvaanyázott egy fideszes

2004.06.18. 15:16
Gyermekrajz-pályázat díjátadó ünnepségén kurvaanyázott és kommunistázott a Pest megyei közgyűlés egyik fideszes tagja. Az Index információ szerint az ellenzéki képviselő péntek déli ünnepi közgyűlési ülésen teltház előtt részegen intézett keresetlen szavakat a szocialistákhoz és az MSZP-s közgyűlési elnökhöz. Alvincz Józsefet a frakcióvezető vezette ki a teremből.
A hamarosan induló parlagfűirtási kampány részeként kiírt egyéni és csoportos gyermekrajz-pályázatok eredményhirdetését kellett megszakítani a Pest megyei közgyűlésben, mert az egyik fideszes képviselő mintegy öt percen át hangos káromkodást intézett a szocialistákhoz.

Nem reagált a rendreutasításra

Az Index információi szerint a Pest megyei közgyűlés tagja, Alvincz József ittasan zavarta meg a teltházas ünnepséget. A képviselő a közgyűlés 65 tagja és számos meghívott, köztük mintegy 40 gyerek és kísérőik előtt kezdett fennhangon kommunistázni, majd kurvaanyázni. A káromkodást frakciótársai csitítására sem hagyta abba, sőt a közgyűlési elnök rendreutasítását követően közvetlenül az elnök, az MSZP-s Szabó Imréhez intézte szavait. Szabó Imre ezt követően szünetet rendelt el. Végül a Fidesz frakcióvezetője, T. Mészáros András segítséget igénybe véve vezette ki Alvinczot.

A frakció elnézést kért

Úgy tudjuk, hogy a kivezetést követően a Fidesz frakció elnézést kért a történtekért. Az egyik ellenzéki képviselő Alvincz családi tragédiájával magyarázta a történteket. Az elnézéskérést a közgyűlési elnök is elfogadta.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!