Gyöngyi
2 °C
13 °C

Nyilvánosak Kondor iratai

2003.11.04. 14:55
A legfürgébb múltvizsgálók kedden tekinthettek bele a titkosszolgálat levéltárában őrzött dokumentumokba, amelyeket az újságírók a múlt héten már megismerhettek Bálint László, Kondor szakétőjének közreműködésével.
Kedden délután a titkosszolgálatok levéltára megnyitotta kapuit azok előtt a történészek és újságírók előtt, akik a legfürgébben reagáltak a hírre, hogy a nemzetbiztonsági szolgálattól átkerültek a Kondor Katalinra vonatkozó adatok a levéltárba.

Tekintse meg képeinket!
Az iratok azt követően váltak megismerhetővé, hogy Kondor Katalin a múlt héten azt nyilatkozta, nem tekinti ugyan magát közszereplőnek, de hozzájárul az iratok nyilvánosságra hozatalához.

Bálint László, Kondor Katalin szakértője, aki egykor maga is a III/II-es ügyosztálynál dolgozott, a múlt héten ismertette a Kondor Katalinra vonatkozó iratokat, és kivetítőn azt próbálta bizonyítani, hogy a Népszavában megjelent iratok a nemzetbiztonsági szolgálattól kerültek ki.

Az iratokat ismertető sajtótájékoztatón egyben azt is állította, hogy a 6-os karton megléte nem bizonyítja, hogy Kondort valóban beszervezték volna, csupán arra bizonyíték, hogy nyilvántartásba vették.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.