Szabina
5 °C
11 °C

Nem a MeH-be, a Parlamentbe járhatott Kulcsár

2003.08.06. 12:58
Azonnali hatállyal visszavonták Kulcsár Attila állandó belépőjét a Miniszterelnöki Hivatalba. A kancelláriaminiszter által inditott vizsgálat kiderítette, hogy a MeH-belépő a MeH-ben nem volt érvényes, viszont a Parlamentbe és a Képviselői Irodaházba bejuthatott vele a milliárdos csalással gyanúsított bróker. Az Index információi szerint azonban a kérdéses belépő a MeH állításával szemben nem volt érvényes a Képviselőházban.
Miután a Miniszterelnöki Hivatalban két napon keresztül vizsgálták az állandó belépőket - összesen csaknem félezret - kiderült: Kulcsár Attila, a milliárdos csalással gyanúsított bróker belépési engedélye önmagában csupán a Parlament és a Képviselői Irodaház helyiségeibe való látogatásra volt elég. Mágneskártyát ugyanis nem kapott, anélkül viszont nem volt jogosult az épületbe lépni.

Az Index viszont a vizsgálat állításával szemben úgy tudja, hogy a Kulcsárnak is kiadott MeH-es belépő a Fehér Házban, vagyis a Képviselői Irodaházban nem volt érvényes, csupán az Országház épületébe lehetett bemenni vele.

A MeH közigazgatási államtitkára azonnali hatállyal visszavonta Kulcsár Attila belépőjét is. A Magyar Nemzet szerint a MeH-nek a Parlamentben is található intézménye, például a kormányfő és kabinetfőnökének dolgozószobája. Az Index információi szerint ott volt a korábban a tárcától távozó és a belépők kiadásáért felelős államtitkár, Kodela László irodája. Sajtóinformációk szerint egyébkén Kodela is Kulcsár Attila kiemelt ügyfelei között volt.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!