Vilma
-7 °C
4 °C

Lakatos Pál munkanélküli segélyt igényel

2002.05.14. 17:23
A Vasárnapi Újság egykori főszerkesztője, Lakatos Pál augusztus 15-i hatállyal közös megegyezéssel távozik a közszolgálati rádiótól. Az MTI-nek úgy nyilatkozott: miután a rádió mostani vezetése sem tart igényt munkájára, nincs más választása, mint hogy munkanélküli segélyt igényeljen.
Közös megegyezéssel - augusztus 15-től - távozik a Magyar Rádiótól Lakatos Pál, a Vasárnapi Újság egykori főszerkesztője. Lakatos Pál az MTI-nek kedden elmondta: miután 2001. augusztus 1-jétől Kondor Katalin nem hosszabbította meg vezető szerkesztői megbízását, továbbra is a Vasárnapi Újság állományában maradt, de szerkesztői feladatot már nem kapott.

Kétszer is menesztették már Lakatost

Két hete megállapodtam Perjés Klárával, a Kossuth adófőszerkesztőjével, hogy közös megegyezéssel távozom a Magyar Rádiótól - mondta a volt főszerkesztő. Lakatos Pál 22 évvel ezelőtt kezdte rádiós pályafutását a Falurádió riportereként, majd szerkesztőjeként. 1993-ban pályázat útján nevezték ki a Vasárnapi Újság főszerkesztőjének, de a Horn-kormány ideje alatt távoznia kellett a szerkesztőség éléről.

Hosszú bírósági eljárás után visszahelyezték a szerkesztőség élére, de 2001. augusztus 1-jétől Kondor Katalin sem tartott igényt Lakatos Pál vezetői munkájára. Ezek után nincs más választási lehetőségem, minthogy munkanélküli segélyt igényeljek - közölte Lakatos Pál. A szabadságát töltő Perjés Klára adófőszerkesztőt az MTI nem tudta elérni.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.