Melinda, Vivien
2 °C
8 °C

Ismét Dávid Ibolya az MDF elnöke

2004.09.25. 14:43
Az MDF XIX. országos gyűlése 322 igen szavazattal, 91 nem és 6 érvénytelen voks mellett Dávid Ibolyát választotta ismét a párt elnökének szombaton Gödöllőn.
Előrehozott tisztújítást tart az MDF szombaton. A párt országos választmánya augusztus végén csaknem egyhangú támogatással egyedüli jelöltként Dávid Ibolya jelenlegi pártelnököt jelölte MDF vezető posztjára. A szombati gyűlésen napirenden szerepel az alapszabály módosítása, a párt politikai programjának elfogadása, a párt elnökének, valamint az országos elnökségének megválasztása.

Az MDF XIX. országos gyűlése 322 igen szavazattal, 91 nem és 6 érvénytelen voks mellett Dávid Ibolyát választotta ismét a párt elnökének szombaton Gödöllőn. Dávid Ibolya 1999 óta tölti be ezt a posztot.

A Lakitelek munkacsoport akadályozta, ellehetetlenítette az MDF országos elnökségének munkáját - jelentette ki Dávid Ibolya pártelnök a Magyar Demokrata Fórum szombati gödöllői tisztújító gyűlésén.

A párt országgyűlési képviselőcsoportjának egy jól körülhatárolható kisebbsége először burkoltan, később nyíltan és provokatívan szembefordult az MDF testületeivel, legitim vezetésével - mondta a politikus.

Az elnökség kiegyensúlyozott, tervszerű működését fokozatosan akadályozta, csapatmunkáját ellehetetlenítette, hogy ennek a csoportnak a legnagyobb befolyással bíró tagja egyben a párt alelnöki posztját is betöltötte - jelentette ki Dávid Ibolya Lezsák Sándorra utalva.

Az országos gyűlés küldöttei nagy többséggel, 48 nem és 18 tartózkodás mellett fogadták el az elnöki beszámolót.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!