Natália
-3 °C
7 °C

Medgyessy idén Mallorcán nyaral?

2004.06.24. 09:25
A Blikk úgy tudja, idén nyáron Medgyessy Péter és felesége Mallorcára utazik kettesben. A házaspár július 16-tól tíz napig egy négycsillagos, romantikus szállodában lakik majd. A kormányfő és neje repülővel kel útra, s testőrt sem visznek magukkal.
A bulvárlap információi szerint a miniszterelnöki nyaralás úti céljaként Mexikó is szóba jött, ám Medgyessyék tanultak a korábbiakból, s úgy döntöttek, nem utaznak Európán kívülre. A miniszterelnök nemhogy nem visz magával testőröket, de le szeretnének mondani a spanyol biztonsági emberekről is, akiket ilyenkor ki szoktak rendelni a vendégeskedő vezetők mellé.

Magánügy

"A miniszterelnök magánügye, hova megy nyaralni" - reagált a Blikk információira Gál J. Zoltán kormányszóvivő. A Blikk számításai szerint a mallorcai út fejenként 180 ezer forintból kijön.

Medgyessy és felesége 2002 decemberében Kubában "nyaralt", 2003 árpilisában Olaszországba utazott, aztán júniusban Ausztriába és Németországba látogatott. Tavaly júliusban és augusztusban előbb a Balatonnál pihentek, majd franciaországi körutat tettek, év végén pedig Thaiföldre utaztak szilveszterezni.

Orbánt meghívták az Eb-döntőre

Orbán Viktor exkormányfő és neje, Lévai Anikó idén nem vállalkozik hosszú útra - írja a Blikk. Az ötszörös apuka nyarát elsősorban egy hónapos kislánya, Flóra szabja meg. Orbán még nem döntött, hol piheni ki fáradalmait, de a bulvárlap kiderítette, hogy meghívták a foci-EB döntőjére és a volt miniszterelnök valószínűleg nem hagyja ki a portugáliai utat. Egyelőre nem tudni, Orbánék lemondanak-e idén nagy szerelmükről, Horvátországról. A politikus miniszterelnöksége idején az Adriára járt nyaralni.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.