Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Vitray távozik a Telesport éléről

2004.10.28. 08:41
Vitray Tamás távozik a Telesport éléről, és a Magyar hírlap értesülései szerint a jövőben elnöki főtanácsadóként segít a Magyar Televízióban. Utódja már péntektől Schulek Csaba, a Duna Tv sportszerkesztőségének vezetője lesz. Ideiglenesen 40 műsor kerülhet le a Magyar Televízió képernyőjéről, több produkció már hétfőn.
Távozik a Magyar Televízió sportszerkesztőségének éléről Vitray Tamás. A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy pénteken hivatalosan is bejelentik, az MTV örökös tagja a jövőben Rudi Zoltán főtanácsadójaként segíti majd a köztévét. Ez utóbbi információt megkeresésünkre nem erősítették meg az MTV-nél.

Az új főszerkesztő a Duna Tv eddigi osztályvezetője, Schulek Csaba lesz. A fiatal sportriporter a napilap értesülései szerint politikai alkuk révén került képbe, Rudi Zoltán ugyanis többek között az MDF-es kurátorok szavazatával lett elnök. Ajánlatot kapott Vitray posztjára Komlósi Gábor, a mostani főszerkesztő-helyettes is, de ő a napilap információi szerint visszautasította a lehetőséget.

Schulek, aki a Magyar Hírlap értesülései szerint mostani munkahelyén már be is jelentette távozását, péntekig nem nyilatkozik az ügyben.

Sok műsor megszűnik

A napilap úgy tudja, hogy hétfőtől ideiglenesen 40 produkció tűnhet el a Magyar Televízió képernyőjéről. Egy részüket már hétfőn leveszik a műsorról. Rudi Zoltán a Magyar Hírlapnak ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy a műsorokat azért szüneteltetik ideiglenesen, hogy a nullszaldós évet zárhasson a köztévé. Év elején 132 saját gyártású műsora volt az MTV-nek, ami az elnök szerint a nézettség, és az MTV anyagi helyzete miatt is indokolatlan. Ezen produkciók egy részét már korábban megszüntették.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!