Vilma
-7 °C
4 °C

Két nagygyűlés egy időben

2006.04.09. 23:42
Hétfőn egy időben tart politikai nagygyűlést a fővárosban az MSZP és a Fidesz. A szocialisták a Batthyány-örökmécsesnél találkoznak, a Fidesz ettől meglehetősen messze, a budai Várba várja híveit.

Hétfőn két politikai nagygyűlés is lesz Budapesten. Miután Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy az MSZP megnyerte a választások első fordulóját, híveit arra kérte, hogy hétfőn 16 órakor Budapesten a Batthyány-örökmécsesnél gyülekezzenek.

Nem sokkal később Orbán Viktor jelentette be, hogy hétfőn 16 órakor a budai Várban tartanak nagygyűlést. A pártelnök arra kérte híveit, hogy méltósággal vegyenek részt a "második félidőt" megnyitó rendezvényen.

Emlékezetes, hogy a választás első fordulója előtt egy héttel is úgy volt, hogy egy napon tart tömegrendezvényt az MSZP és a Fidesz. Gyurcsány Ferenc március 18-án Miskolcon szólította fel azokat, akik "nyugalomban szeretnének élni", hogy vegyenek részt az április 2-ai rendezvényen.

Orbán Viktor egy nappal később a Fidesz kongresszusán ugyanerre a napra hirdetett nagygyűlést. Bár a szocialisták azzal érveltek, hogy ők jelentették be előbb a rendezvényüket, végül úgy döntöttek: április elsejére hozzák előre "köztársaságvédő nagygyűlésüket".

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.