Judit
3 °C
6 °C

Nem veszítették el Orbán kisfiát

2001.12.27. 15:11
A korábbi lapértesülésekkel ellentétben nem veszítették el Orbán kisfiát a miniszterelnök szombati balesete után, a kisfiú a karambol időpontjában a miniszterelnöki rezidencián játszott - állítja a kormányszóvivő, aki szerint a kormányőr ellen a baleset kapcsán indítottak eljárást.
Borókai Gábor kormányszóvivő cáfolja, hogy a miniszterelnök hivatali gépkocsijának szombati közlekedési balesetét követően a helyszínen felejtették volna Orbán Viktor kisfiát, így - mint mondta - az ORFK Köztársasági Őrezrede sem folytat ebben az ügyben eljárást. A Miniszterelnöki Hivatal kommunikációért felelős politikai államtitkára erről csütörtökön nyilatkozott az MTI érdeklődésére.

A Népszabadság című napilap hétfői számában írt arról, hogy Orbán Viktor kilencéves kisfiát, Gáspárt a Köztársasági Őrezred emberei ottfelejtették a miniszterelnök szombati balesetének helyszínén. A miniszterelnököt szállító gépkocsi a Tabánban ütközött össze egy autóval. Személyi sérülés nem történt.

Borókai: A baleset idején a kisfiú otthon játszott

Orbán Viktor kisfia a kérdéses időpontban otthon, a miniszterelnöki rezidencián játszott - közölte Borókai Gábor. Kitért arra, hogy a kormányfő legidősebb kislánya, Ráhel szombaton a baleset közelében tartózkodott ugyan, de ő sem veszett el egy pillanatra sem, mivel édesanyját várta, aki teniszórára szokta elkísérni.

Borókai Gábor elmondta, hogy a Köztársasági Őrezred gépkocsivezetője ellen, aki szombaton balesetet okozott, valóban eljárás folyik, mint minden hasonló esetben.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.