Ambrus
-7 °C
3 °C

Orbán dupla fellépéseket is vállal

2004.11.23. 14:43
Nagy véghajrába kezd Orbán Viktor a december 5-i népszavazás előtti héten. Az Index információi szerint a Fidesz elnöke a kampány utolsó napjaiban 12 helyszínt érintő országos körútra indul.
Feszített tempóban fejezi be a decemberi népszavazás előtti kampányt a Fidesz elnöke.

Dupláznak

Az Index információi szerint a referendumot megelőző időszakra Orbán Viktor több esetben napi két nyilvános szereplést is vállalt, hogy vidéken is kifejthesse álláspontját a kettős állampolgársággal és az egészségügyi intézmények privatizációjával kapcsolatban. A december 5-ét megelőző héten a Fidesz-elnök 12 nagyvárosában vesz majd részt fideszes pártrendezvényeken.

Az országos körút a Fidesz november 27-i budapesti nagygyűlésével kezdődik majd. Az ellenzéki párt nemrégiben jelentette be, hogy a fideszes vezetők, köztük Orbán Viktor részvételével szabadtéri nagygyűlést szerveznek a fővárosi Koós Károly sétányon.

A Fidesz elnökkel párhuzamosan zajlik Gyurcsány Ferenc öt várost érintő roadshowja is. A miniszterelnök a körutazás tervei szerint kormánya programjának bemutatását tűzte ki célul, a közönség kérdései alapján azonban Gyurcsány nagy figyelmet szentelhet a két népszavazási kérdéssel kapcsolatos kormányzati álláspont kifejtésére is.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!