Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Február 26-án ülésezik utoljára az Országgyűlés

2001.12.14. 09:00
Idén kedden ülésezik utoljára a parlament, amikor megválasztja az Országos Választási Bizottság új tagjait - derült ki a házbizottsági ülést követő tájékoztatón. A választások előtti utolsó ülésre február 26-án kerül sor. A kormány képviselője megígérte az ülésen, hogy a jövőben egyértelműbben jelzik fizetett hirdetéseikben, hogy a kabinet parlamenti beszámolójának szerkesztett változatáról van szó, nem pedig az Országgyűlés egészének álláspontjáról.
A választások előtt az Országgyűlés valószínűleg a február 26-án ülésezik utoljára - hangzott el a házbizottság csütörtöki ülését követő sajtótájékoztatón. Áder János, a parlament elnöke elmondta, hogy a hat frakció közül öt egyetértett abban, hogy február utolsó hetét követően már ne legyen plenáris ülés. Mint mondta, az MSZP is racionális elképzelésnek nevezte ezt, de jelezte, hogy a képviselőcsoportnak még nincs álláspontja erről.

Az idén jövő kedden ülésezik utoljára az Országgyűlés. Áder János elmondta, hogy e napon megválasztják az Országos Választási Bizottság új tagjait is. Kérdésre válaszolva a parlament elnöke elmondta, hogy a házbizottsági tanácskozáson szó esett az MSZP kezdeményezéséről, amelyben a szocialista párt arra várt választ, hogy az Országgyűlési Beszámoló nevű kiadványból miként maradhatott ki az MSZP álláspontja.

Mint elhangzott, a kérdés kapcsán a frakciók képviselői kifejtették álláspontjukat, a kormány jelen lévő képviselője pedig jelezte: a jövőben egyértelműbben tüntetik majd fel, hogy a kabinet - az Országgyűlésben elhangzott - parlamenti beszámolójának egy szerkesztett változatáról van szó. A tavaszi ülésszak keretében február 4-én ül össze újra az Ház.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.