Leszavazták a kormányt

2008.05.19. 15:46

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A szocialisták javasolták, hogy szerdán ne csak megkezdődjön, hanem záruljon le a közbeszerzésekről szóló törvény módosításának általános vitája. A képviselők ezt a javaslatot 178 igen, 180 nem és egy tartózkodás mellett vetették el. (MTI)
  • Nem kell messzire mennie az kitikkadt képviselőnek, egy emelet le, majd a "Jófej" (józan, felelős járművezető) plakátnál egy jobbossal máris a kocsmában találja magát. A Magyar Sörszövetség úgy gondolta, hogy egy plenáris ülés a legjobb alkalom a lobbitevékenységre, és nem is tévedett sokat. Az ülésterem jóformán üres, a sörkóstolóvá alakított tárgyaló dugig. A közel 20 fajta sört felvonultató rendezvényen eddig a Stella vezető, azt isszák a legtöbben.
  • Ha már a nők öltözködését említettük, ne maradjanak ki a férfiak sem. A képviselő uraknak kevesebb teret ad ugyan a szezonális divat, a nyakkendőkkel azért mégis ki lehet tűnni. Valószínűleg erre hajazott Kupper András fideszes képviselő is felejthetetlen, zongorabillentyű-mintás darabjával, új irányvonalat teremtve ezzel a sok csíkos és egyszínű, szinte unalmasnak nevezhető nyakszorítók között. Persze a kocsmából visszatérők már megszabadultak ettől az alkalmatosságtól is.
  • cikkünk a témában:

    Nem működő szavazógép miatt reklamált két ellenzéki

    A soron kívüli házbizottsági ülésen Szili Katalin közölte: eredményhirdetése után nincs mód korrekcióra. A Fidesz szerint ez botrány.