Miklós
-7 °C
4 °C

Tomcat műpéniszt adna Bácsfinak

2005.03.12. 15:40
A hungarista népvezér, Szálasi Ferenc kivégzésének évfordulójára emlékeztek szombat délután a hungaristák a Magyar Zeneakadémia épületénél. Az eseményt kis híján megzavarta a Tomcat művésznevű blogger, aki egy hatalmas lila műpéniszt akart átadni Bácsfi Dianának, de a rendőrök lebeszélték róla.

A Zeneakadémia épületénél, ahol Szálasi halálos ítéletét annak idején kimondta a népbíróság délután három órakor kezdődött el a Magyar Jövő Csoport megemlékezése. A csoport tagjai egy "nagypéntek nélkül nincs feltámadás" feliratú koszorút helyeztek el az épület falánál, melyet később magukkal vittek.

Nem fojtják

A hungarista vezér kivégzésének évfordulójára rendezett megemlékezésen tudósítónk szerint öten vettek részt a kordonon belül. A kordonon kívül azonban mintegy 15 fiatal kamerákkal felszerelkezve rögzítette az eseményt.

 Bácsfi
Fotók: Barakonyi Szabolcs

A csoport vezetője, Bácsfi Diana felidézte Szálasi "kemény és büszke" életét és halálát, a nyilas kormány vezetőjének kivégzőit pedig tetteseknek nevezte. A Magyar Jövő Csoport vezetője megígérte közönségének, hogy nem fojtják beléjük a szót.

A Magyar Jövő Csoport vezetője a rendőrségen bejelentette az eseményt, melyet mintegy húsz rendőr biztosított. Januárban Szálasi születésének évfordulója alkalmából tartott volna megemlékezést a szervezet, de a rendőrség azt megakadályozta.

Kordonon kívül

A kordonon kívül feltűnt az IRC-s leszámolásáról elhíresült Tomcat művésznevű blogger, polgári nevén Polgár Tamás, kezében egy hatalmas lila műpénisszel, melyet a "nyilasok ellen érzett gyűlölete" jeléül szeretett volna átadni Bácsfi Dianának. A rendőrök azonban lebeszélték a bloggert az akcióról, mondván, hogyha rendzavarást okoz, akkor őrizetbe veszik.

Tomcat

Polgár Tamás közölte, nem tett le tervéről, a szexuális segédeszközt a közeljövőben eljuttatja a magát hungaristának tartó Magyar Jövő Csoport vezetőjének.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.