Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Pokorni: Ez az ember morálisan megsemmisült

2006.09.18. 07:12
A Fidesz vezetői éjjel találkoztak, de az nem derült ki, hogy miként határoztak a Gyurcsány-beszéddel kapcsolatban. Pokorni Zoltán szerint "ez az ember morálisan megsemmisült", és most az a kérdés, hogy "egy morálisan megsemmisült miniszterelnökkel hogyan fog tovább működni az ország".

A Fidesz elnökségének tagjai közül páran találkoztak az éjszaka, hogy megbeszéljék, mi a teendő a kialakult helyzetben, mondta hétfőn reggel Pokorni Zoltán a Nap-kelte műsorában.

"Botrányos a kiszivárgott beszéd a stílus miatt is, egy miniszterelnök ilyen utcai módon nem beszélhet. És botrányos a cinizmus is, amivel játékszernek nézte az országot. Kiderült, hatalmi üzlete fontosabb, mint a közösségi érdek" - mondta.


Fotó: Barakonyi Szabolcs

"Világos, hogy Gyurcsány Ferenc morálisan megsemmisült, kiderült, hogy egy politikai kalandorral van dolgunk. A szocialista párt felelőssége ebben a helyzetben, hogy csináljanak valamit. (...) Kell hogy legyenek abban a frakcióban felelősségteljes emberek" - fogalmazott.

"Mit gondolunk arról az orvosról, aki a daganatos betegnek azt mondja, hogy minden rendben van? Azt gondoljuk, hogy nem alkalmas feladata ellátására. (...) Most az a kérdés, hogy egy morálisan megsemmisült miniszterelnökkel hogyan fog tovább működni az ország.

A fideszes politikus szerint Gyurcsány azt vallotta be, hogy gazdálkodj okosant játszott tízmillió emberrel, mintha játékbábok lennének.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!