Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Politikusvadászat az interneten

2001.07.30. 18:42
Politikusokra vadászhatnak a netezők a Magyar Citrom oldalon. A legtöbb virtuális likvidátor a Torgyán József képmását ábrázoló szarvasra lőtte ki golyóit, míg Horn Gyula, Magyar Bálint és Dávid Ibolya képmása nem ragadta meg egyik vadász fantáziáját sem. A rekorder a statisztikák szerint több mint hatezerszer találta el az Orbán Viktort jelképező vadat.
Virtuálisan megtehetjük azt, amit a botrányt keltő riportjában kérdésként tett fel Frei Tamás: politikusokra lövöldözhetünk egy internetes oldalon (www.magyarcitrom.hu). A kilőhető 'vadak' között megtalálhatjuk valamennyi parlamenti párt első emberét, de lődözhetünk a kormányfőre, vagy épp az SZDSZ NetPártjának első emberére, Magyar Bálintra is.

Orbán Viktort érte
a legtöbb találat
A statisztikai adatok szerint az egyelőre kevéssé látogatott játék legkedveltebb vada Torgyán József, de előszeretettel vadásznak a 'likvidátorok' Kövér Lászlóra és Orbán Viktorra is. A csúcstartó több mint hatezerszer találta el a kormányfő arcmását, amit - mint minden portré esetében - megtoldottak két szarvval.

Csurka Istvánra, Kovács Lászlóra és Kuncze Gáborra mindössze két-két vadász adta le virtuális lövéseit, de a legnépszerűbb politikus, Dávid Ibolya egyetlen vadász fantáziáját sem ragadta meg. Érintetlen maradt Horn Gyula exkormányfő és Magyar Bálint korábbi szabad demokrata pártelnök képmása is; az oldal látogatói ugyanis eddig nem akartak rájuk vadászni.

Az egyik statisztika szerint mindössze egy valaki akadt, aki Csurka István MIÉP-elnököt vette célba, neki 435 alkalommal sikerült eltalálnia az egykori drámaírót. Egy másik összesítés szerint azonban heten vették célba Csurkát.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.