Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Gyanúsítottként hallgatják ki Rácz Pétert

2003.03.04. 11:06
Gyanúsítottként hallgatják ki a héten Rácz Péter, a Magyar Úttörők Szövetsége elnökét az Országos Rendőr-főkapitányságon. A csillebérci vadászház értékesítése ügyében a Fővárosi Főügyészség január 30-án pótnyomozásra utasította a rendőrséget, ennek határideje május 14.
A Magyar Nemzet információja szerint gyanúsítottként hallgatják ki a héten Rácz Péter, a Magyar Úttörők Szövetsége elnökét az Országos Rendőr-főkapitányságon. Az úttörők vezetője a gyanú szerint egy részben családtagja érdekeltségébe tartozó cégnek áron alul értékesítette az ingatlant.

Pótnyomozás

A csillebérci vadászház értékesítése ügyében a Fővárosi Főügyészség január 30-án pótnyomozásra utasította a rendőrséget, ennek határideje május 14. A pótnyomozást elrendelő ügyészségi határozat egyik oka az volt, hogy a tényállás az alapeljárásban nem tisztázódott kellőképpen, a rendőrség nem végzett el minden nyomozati cselekményt.

A feljelentő Rogán Antal fideszes képviselő álláspontja szerint bűncselekményt követtek el azok, akik a Magyar Úttörők Szövetsége Csillebérci Úttörőtáborához tartozó vadászházat, amelyet a rendőrség által kirendelt szakértők 95 millió forintra becsültek, 15 millió forintért eladták egy kft.-nek. A cég - mint azt Rácz Péter, a MÚSZ elnöke a Népszava keddi számában elmondta - ezt követően saját költségén felújította a tíz éve lakatlan, fűtetlen, megrongált és felerészben hiányzó tetőszerkezetű épületet, amelyben később az úttörőszövetség lakást bérelt az elnöknek.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!