Szabina
5 °C
11 °C

Újraindul a Reform

2004.03.24. 11:34
Az 1988-as kezdetekhez nyúlnak vissza a Reform című magazin újjáélesztői: az április végétől ismét a standokra kerülő újság a kezdeti tipográfiával jelenik majd meg, igaz fekete-fehér oldalak nem lesznek.
Újraindul az 1998-ban megszüntetett Reform című hírmagazin. A lap tulajdonosi szerkezetét egyelőre a nyilvánosság elé nem táró Bodzabán István főszerkesztő elmondta, hogy április végétől kapható újra a standokon a lap, melynek kiadója a kőbányai székhelyű Reform-Újság Lap- es Könyvkiadó Kereskedelmi es Szolgáltató Kft. lesz.

Bár az 1988-as Budapesti Nemzetközi Vásárra megjelentett lap alapító stábjából csak a művészeti vezető vesz részt az újság újraindításában, a kiadvány az indulás körüli szerkezettel képzeli el a lap jövőjét, "mert az sikeres volt". Az újság ennek jegyében a tizenhat évvel ezelőtti dizájnnal fog megjelenni, csak fekete-fehér oldalak nélkül

Bodzabán István az Indexnek úgy nyilatkozott: a lap a politika, a sport, illetve kulturális élet kulisszatitkait igyekszik majd bemutatni, mert úgy véli, egy hetilap a sokkal gyorsabb médiumokkal a napi hírekben nem tud versenyre kelni. Az újság a tervek szerint igyekszik majd a döntések mögött húzódó érdekeket, tényeket feltárni. Lesz ezenkívül szolgáltatás, autó-sport és női rovatuk is. A tervek szerint a kiadó elkészíti a Reform online verzióját is.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!