Eleonóra
2 °C
6 °C

Lemondás Mezőhéken, rosszullét Mezőtúron

2004.12.05. 12:14
Betegségre hivatkozva lemondott a választási bizottság elnőke Mezőhéken. Mezőtúron pedig rosszullét miatt nem folytathatta munkáját a jegyzőkönyvvezető.
Lemondott a helyi választási bizottság elnöke Mezőhéken, helyére a hattagú testület rendkívüli ülésén a korábbi elnökhelyettest választotta meg, a változás a népszavazás menetében semmilyen zavart nem okozott - tájékoztatta a egy szavazókörrel rendelkező Szolnok megyei kistelepülés jegyzője vasárnap az MTI-t.

Az elnök betegségére hivatkozva mondott le, de tagként a bizottságban tovább folytatta munkáját - tette hozzá Szűcs Attila.

Mezőtúron az egyik szavazókörben a jegyzőkönyvvezető rosszul lett a reggeli órákban, őt a kihívott orvos nem engedte tovább dolgozni - közölte Németh Pál jegyző, a helyi választási iroda vezetője. Mint mondta, hivatali feladatánál fogva gondoskodott a pót-jegyzőkönyvvezetőről, aki zökkenő nélkül átvette a teendőket.

Korán reggel a szavazatszámláló bizottság tagjai nem tudtak bejutni a 12. kerület egyik szavazóhelységébe, mert az ajtó zárja beragadt. Az esetet bejelentették a helyi választási irodának, de mire kiértek, az akadály elhárul - olvasható az Országos Választási Bizottság honlapján.

UTAZÁS kiállítás

Március 2-5. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.