Hajnalka
-1 °C
15 °C

Márciustól újra Lovas-féle Sajtóklub

2003.02.26. 07:49
Visszatér a képernyőre a Lovas István-féle Sajtóklub. A műsor a korábbi tervekkel ellentétben nem a Hír TV-n jelentkezik újra, hanem a Budapest TV-ben. A műsort a Magyar Demokrata szerkesztőségében rögzítik majd.
A Sajtóklub műsora március 12-től minden hét szerdáján jelentkezik a Budapest TV-n - tudta meg a Magyar Nemzet. Az egyórás műsorban Lovas István, Bencsik András, Bayer Zsolt, Molnár Tamás és Tóth Gy. László elemzi majd a hét bel- és világpolitikai eseményeit. A Sajtóklubot a Magyar Demokrata szerkesztőségében, egy nappal a sugárzás előtt veszik majd fel, a nyilvánosság teljes kizárásával. A Budapest TV-nek ez lesz egyébként a második ilyen típusú műsora, péntekenként Valencsik Ferenccel már jelentkezik egy Sajtóklub szerű műsor, igaz abban viszont nem jobboldali hírlapírók szerepelnek.

A Sajtóklubot egyébként augusztusban vette le műsoráról a Magyar ATV, azóta időről-időre felvetődik, hogy újraindul: felvetődött, hogy visszatér az ATV-re, majd a Hír TV tűnt befutónak, ám végül egyik csatorna se vállalta fel az éleshangú megnyilatkozások miatt közismertté lett vitaműsort.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Törökország

Isztambul még mindig a nagy kedvencek közé tartozik.