Árpád
7 °C
21 °C

Répássy Róbert elnézést kér Gyurcsányék lehazugozásáért

2005.08.23. 08:42
Répássy Róbert elnézést kér Szabó Zoltán MSZP-s politikustól, amiért lehazugozta. Szabó ugyanis állította, hogy Orbán Viktor családi cége üzleti kapcsolatban állt az állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház Rt-vel.
Kiderült, hogy Orbán Viktor volt miniszterelnök családi cége mégis adott el szőlőt az állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház Rt.-nek. Répássy Róbert fideszes képviselő ezt a tényt egy hónappal ezelőtt még cáfolta, és lehazugozta "Gyurcsányékat". Répássy állította, "sem Orbán Viktortól, sem a feleségétől, sem pedig a résztulajdonában álló Szárhegy-dűlő-Sárazsadány- Tokaj-Hegyalja Kft.-től nem vásárolt szőlőt a Tokaj Kereskedőház Rt."

Alapos tévedés

A Népszabadság szerint az új fejlemények tükrében Répássy "személyesen követi meg a szocialista Szabó Zoltánt, mert alaptalanul vádolta hazugsággal. Fideszes forrásaink megerősítették Répássy szándékait.

Szabó az Orbán-család meggazdagodását vizsgáló bizottság ideiglenes elnökeként nyilatkozott a volt miniszterelnök és az állami cég közötti kapcsolatról.

Miután a Népszava és a Népszabadság is leleplezte az üzleti kapcsolatot, Révész Máriusz fideszes szóvivő ígéretet tett arra, hogy nyaralása után Répássy elnézést fog kérni.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Hajóutak

Csodás hajóutak: Olaszország, Karibi álom, és a Norvég fjordok világa várja!