Auguszta
5 °C
22 °C

Mikola szinglizése senkinél nem jött be

2006.03.31. 06:49
A Szonda Ipsos felmérésből kiderült, hogy a társadalom többsége nem fogadja el Mikola István és Semjén Zsolt botrányt okozó kijelentéseit.
A társadalom többsége nem fogadja el Mikola István és Semjén Zsolt kijelentéseit, amelyeket az utóbbi időben tettek - derült ki a Szonda Ipsos március végén elvégzett, 2000 fős telefonos adatfelvételéből.

A Népszabadságban publikált felmérés szerint az emberek kétharmada hallott már Mikola azon gondolatáról, hogy a határon túli magyarok állampolgársághoz juttatásával szeretné 20 évre bebetonozni a Fidesz hatalmát. A kérdezettek 71 százalékának nem tetszett ez a kijelentés, és 48 százalékuk számára ijesztő is. A Fidesz-szavazóknak csak a fele, 52 százaléka utasítja el ezt a gondolatot. A szinglihordákról és a technozenéről szóló eszmefuttatást a megkérdezettek 79 százaléka utasította el. Ezeket még a Fidesz-szavazók 73 százaléka is elutasította.

Semjén Zsolt hitlerezése még Mikola mondásainál is kevésbé kedvező fogadtatásban részesült. "Ahol a vallás magánügy, ott korrupcióba, bűnbe, kegyetlenségbe fordul az élet. Hitlerék is magánügynek tekintették a vallást, jött is utána Gestapo, Auschwitz, börtön" - idézte egy beszédében Mindszenty bíborostól. Ezt azt emberek 40 százaléka hallotta, 78 százalékuk nem ért egyet vele, 59 százalékuk pedig egyenesen ijesztőnek találta.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek. Válasszon a legjobb ajánlatokból!