Dömötör
12 °C
14 °C

Torgyán nem lehet FKGP-elnök

2003.03.27. 02:07
Torgyán József nem lehet a Független Kisgazdapárt elnöke - derült ki, miután a Legfelsőbb Bíróság elutasította az egykori vidékfejlesztési miniszter felülvizsgálati kérelmét - írja a Magyar Hírlap, amely hírt ad arról is: a Fővárosi Bíróság nem jegyezte be Deák Józsefet a párt elnökévé.
Miután a Fővárosi Bíróság Réti Miklóst jegyezte be a Független Kisgazdapárt (FKGP) elnökévé, Torgyán József, a párt korábbi elnöke felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Legfelsőbb Bírósághoz. A testület március 4-én jogerősen elutasította a volt miniszter beadványát, mivel az nem felet meg a polgári eljárás által előírt követelményeknek - írja a csütörtöki Magyar Hírlap.

A lap értesülései szerint "lényeges tartalmi hiányosságok" miatt tartotta vizsgálatra alkalmatlannak a Legfelsőbb Bíróság Torgyán József beadványát. Fellebbezésnek helye nincs. Torgyán jelenleg a minisztersége idején vihart kavart Tálya utcai villájában nyitott ügyvédi irodát.

A Fővárosi Bíróság is elutasított egy kérelmet, amelyet Deák József, az FKGP egykori főügyésze, majd ügyvezető alelnöke nyújtott be. A politikus azt kérte, hogy jegyezzék be a kisgazdapárt elnökévé. Mint ismeretes egy-egy nagygyűlésen Deák Józsefet és Réti Miklóst is az FKGP elnökévé választották.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!