Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Gyurcsány vasárnap is fogad

2004.09.10. 07:16
Kapcsolódó cikkek (1)
Vasárnap reggeltől estig óránként fogadja a minisztereket a kijelölt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc. A Népszabadság úgy tudja, hogy az egyeztetések összefüggnek Gyurcsánynak azzal a korábbi kijelentésével, hogy "egy céget sem a könyvelők irányítanak", vagyis ne kizárólag a PM szava legyen a meghatározó a költségvetés összeállításánál.
Vasárnap reggel nyolctól este nyolcig "rendel" a kijelölt miniszterelnök - írja a Népszabadság. Gyurcsány Ferenc óránként fogadja majd a minisztereket, akik lehetőséget kapnak, hogy tárcájuk 2005-ös költségvetésével kapcsolatban egyeztessék terveiket.

Az egyeztetések összefüggnek Gyurcsánynak azzal a korábbi kijelentésével, hogy "egy céget sem a könyvelők irányítanak", vagyis ne kizárólag a Pénzügyminisztérium szava legyen a meghatározó.

A miniszterelnök-jelölt maga is szeretné tudni, hogy a miniszterek mit tartanak tárcájuk legfontosabb jövő évi céljainak, és a kijelölendő szigorú keretek között mire költenének többet, mire kevesebbet. A készülő 2005-ös büdzsével párhuzamosan az idei költségvetést is átvizsgálja munkatársaival a miniszterelnök-jelölt- írja pénteki számában a Népszabadság.

A megbeszéléseken várhatóan részt vesz Draskovics Tibor pénzügyminiszter és Kiss Péter kancelláriaminiszter is.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!