Piroska
-10 °C
1 °C

Ismét Orbánnal viccelnek a szocialisták

2003.09.02. 10:14
Orbán Viktor volt miniszterelnök animált figurája Torgyán József és Csurka István alakjai mellett ugrál, majd a Parlament tetejére szökken, miközben aranypénzt vág zsebre, az ifjú szocialisták által készített és honlapjukról letölthető filmben.
A szegfű.hu-t üzemeltető fővárosi szocialisták Orbánra kihegyezett humorérzéke érhető tetten az Újhelyi István vezette ifjú szocialistáknál is, akik - mint magukról honlapjukon hirdetik: a derű velük van - a másfél éve leváltott miniszterelnök, Orbán Viktor képével animált klippet készítettek. A rövid bejátszásban Orbán aranyat zsebel be, Csurka Istvánnal és Torgyán Józseffel harcol, majd a Parlement tetején ugrál.

Amint az Index beszámolt róla, néhány hete a fővárosi szocialisták honlapján is Orbánt kifigurázó és a jobboldal fogalmaival variáló játékok jelentek meg. A sajtóban megjelent cikkek hatására előbb a játékot, majd az egész oldal működését felfüggesztették.

Újhelyi Istvánt, a Fiatal Baloldal elnökét ezidáig nem sikerült az Indexnek elérnie, ám Zuschlag János elnökhelyettes némi utánjárás után megszólalt: az anyagot "egy nagyon kreatív munkatársuk" készítette még a 2002-es kampányban, s most is fellelhető az archívumban. Szerinte nagyon humoros a film, és még az érintett sem jelentett panaszt ellene, így "semmi kivetnivalót nem talál benne" tette hozzá.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!