Aladár, Álmos
-1 °C
9 °C

Gazdára talált a Nemzeti konzultáció Volkswagenje

2005.09.12. 21:25
Egy Volkswagen Polo mellett hetven értékes ajándékot sorsolt ki a Nemzeti konzultáció, de egyelőre nem lehet tudni, hogy kik a szerencsés nyertesek. A játékban azok vehettek részt, akik visszaküldték a testület kérdőívét.

Kisorsolták a Nemzeti konzultációhoz kacsolódó játék ajándékait, köztük egy személygépkocsit hétfőn a szervezet budapesti központjában.

A Nemzeti konzultáció honlapján lévő közlemény szerint a sorsolás eredményét október 8-án egy külön rendezvényen hozzák nyilvánosságra, ahol a Konzultációs Testület tagjai ünnepélyes keretek között adják át a nyereményeket.

A 71 ajándékot - többek között belföldi, és külföldi utazást, ajándékcsomagokat, és a fődíjat, egy személyautót - azok között sorsolták ki, akik kitöltötték és visszaküldték a konzultációs kérdőívet július 30-ig.

Kudlik Júlia, a szervezet szóvivője július végén arról számolt be, hogy addig mintegy félmillióan küldték vissza a kérdőíveket.

Az autót, egy Volkswagen Polót, a nyár elején plakátokon hirdette a Fideszhez kötődő szervezet. "Ez nem egy nyereményjáték, egyszerűen szeretnénk örömet okozni az embereknek, mert egy autó nem kis dolog" - mondta akkor lapunknak Jókai Anna, a testület tagja.

Az űrlapon több kérdéskör szerepelt arról, hogy miként értékelik az emberek a rendszerváltástól eltelt időszakot, melyek a legnagyobb csalódások, mik az elvárások, és van értékválasztásra (liberális, konzervatív, szociáldemokrata) utaló kérdéssor is.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.