Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Folyó a tenger alatt

2013.08.01. - csütörtök

1

-

Mexikó rengeteg megmagyarázhatatlan jelenség hazája, kezdve a maják elképesztő fejlettségétől egészen a chupacabráig, egyik-másikra magyarázatot adhat nemzeti italuk, a tequila hatása, akadnak azonban olyanok, melyek előtt a tudósok is értetlenkedve állnak.

A Cenote Angelita bár fizikailag tökéletesen megmagyarázható, egészen elképesztő és hihetetlen jelenség. A víznyelőben egyaránt megtalálható az esővíz formájában érkező édes és a sós, tengeri víz, melyeknek a sűrűsége különböző, nem keverednek egymással, sőt még egy vékony réteg kénhidrogén is megreked köztük pontosan olyan látványt nyújtva, mint egy felszíni folyó. Harminc méterrel a víz felszíne alatt. Anatoly Beloshchin fotói.

-

2 3 4 5 6

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: természet érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása