Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.12. 01:56 Fabius

47 ezres Marci lett a Fidesz Matisz papája

Címkék: fidesz házvásárlás vagyonnyilatkozat zsiga marcell

Ezzel a Zsiga Marcival mindig csak a baj van. Vagy a sajtóval, akik kiszúrják a duplán fölvett költségtérítést, a miskolci önkormányzati cégekbe eldugott rokonokat, a rendkívüli aszfaltozást és most legújabban azt a kismiújságot, hogy a frissen vásárolt kéró árával nem tud elszámolni. Legalábbis a hivatalosan bevallott jövedelemadatai szerint nem. A rutinos küzdő lányos zavarában mégis a legrosszabb megoldást választja mind közül, a HVG kamerája előtt 18 másodperc alatt csinál magából az internet bármelyik kreténje helyébe helyettesíthető mémet:

zsiga-marcell.gif

Csodálatos és megsüvegelendő teljesítmény ez, azt hiszem nagyon magyarázni nem kell. Nem tudom hogy maradhat a Zsiguci fideszes, ha egyrészt így maga alá gyűrte a baszki, hogy lebuktam megint majré, másrészt nem jutott eszébe a kézenfekvő válasz így Éhségmenet jubileum idején. Mit mondhattál volna? 

- Megéltem 47 ezerből havonta, és a többiből házat vettem!

De ezt már elbasztad, kedves Zsiga Marci, végül is nem állhat minden kertén mellett egy habonyárpi kész válaszokkal a hóna alatt, önállóan meg annyi megy, hogy kijelented: én csak a ház árának felével nem tudok elszámolni, a másik felét keressétek az asszonyon! Igazán elegáns megoldás a felelősség felét a bírósági fogalmazóként vagyonokat nem kereső nejedre hárítani, olyan jellemzően fideszes. De legalább nem csalódtunk mi sem és a miskolciak sem benned. Te meg Kriza elintézitek, hogy a választás 2014-ben legalább annyira tét nélküli legyen, mint 2010-ben, és az ellenzék jelöltje gyakorlatilag bárki lehet veletek szemben. 

Ne add föl, csak így tovább, reméljük amennyi eszed van jövőre ugyanígy lebuksz valami stiklivel a kampány közepén. Mert se okosabb se tisztességesebb nem leszel, az ziher. 

752 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr535075748

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nekrololong 2013.02.12. 14:56:32

Gyászol az emberiség. Elhunyt a világ legnagyobb krokodilja, Lolong, a szeretet és megbékélés egyetemes szimbóluma. A megdöbbenés perceiben emlékezzünk a feledhetetlen óriásra. Reni elkésett. Magába roskadva ül a medence szélén és az árva tócsát b...

Trackback: Tudtukkal, engedélyükkel 2013.02.12. 13:47:20

Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr ...

Trackback: Köve(zz)ssük meg Zsiga Marcelt! 2013.02.12. 13:44:04

Pedig ez az áldott jó ember csak bizonyított! Csak példát mutatott nekünk, mi meg pörgünk az ő áldozatkész, alázatos igyekezetén, amivel megmutatta a fényt az alagút végén! (Vagy az mégis a vonat lesz? Már teljesen összezavarodok…) Elég sokáig tartott...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@computer programmer:

"Jó pártépítő, de államférfinek egy tehetségtelen kókler"

azt még nem tudni, mennyire jó pártépítő, mert a szart is földobja a víz. az államférfiak, pedig ha besározódnak, akkor a hazájuk érdekében teszik azt, nem pedig az önös érdekeik miatt. tehát még kókler sem. ő egy új kategória. aki önmaga miatt nem lehet azzá, amivé lehetne. Diocletianus császárrá lett és vált, Galerius maradt egy senki, hiába lett császár.
@computer programmer: én honos vagyok, de időnként előfordulokk arra... Oxford nekem nagyon bejött, igaz be tudtunk jutni elég sok kolidzs belsejébe, és az azért másabb...és azért a gondolázás a hosszú rudakkal a nagy büdös zöldséges angol tájban hat tyúkkal... na az se semmi:-) És azért ne feledd Oxfordban az Upper Streeten a White Horse pubot, a maga 6-7 évével:-)

Bristolt nem ismerem, engem Norwick érdekelne... arról nagyon jókat mondanak...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A vatikáni múzeum előtt. Persze téged valszeg valami körmenet vitt magával, oszt soron kívül galoppoztál át a múzeumon 40 perc alatt:-)
"a hosszú rudakkal a nagy büdös zöldséges angol tájban hat tyúkkal... na az se semmi:-) "

És még én vagyok szexpista, no..
Megcsókolta fekete szent Petykó lábát, vetettél egy kósza pillantást a pietara, oszt huss:-)
Ha valakinek kétségei lennének.
Az ecceri faék béközepesek szolgálatait igénybe veszi a Párt!
Meg kell dolgozniuk megint a stadionokért és a Párt szolgáltatásaiért.

index.hu/belfold/2013/02/12/eltebtk/
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Persze azt is mind a ketten tudjuk, hogy a Hahások is megdolgoznak és nem csak a diákságért. :)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Kenyeret sót lisztet akkumulátort hólapátot, cigit száraztésztát, konzervet megvetted?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tudjuk!
Az az agyhalott, szerencsétlen emberke...
Akinek pontjai vannak! :D

"1.Ha az állam átvállalná a lakossági hiteleket olyan törvényi szabályozás mellett, ami nem engedné újra eladósodni az embereket (KHR).
2.Betiltaná a magas kamatozású gyors hiteleket, áruhiteleket, és személyi kölcsönöket. Csak ingatlan célú, kizárólag forint alapú hiteleket adhatnának a bankok.
3.Átvállalná a nem pénzügyi vállalatok hiteleit, de cserébe megemelné a minimálbért 100 ezer Ft-tal.
4.A vállalati hiteleket is szabályozná. Csak magyar tulajdonú cégnek, ingatlan, termőföld, termelőegység vásárlására adhatnának újra hitelt.

Akkor:

1.Az újjáéledő építőiparban 1 millió új munkahely teremtődne!
2.Az emberek zsebében nemcsak több pénz maradna, de többet is keresnének, és sokkal többen!
3.A beruházási kedv még a magasabb bérek ellenére is nőne!
4.Az adóbevételek a duplájára növekednének, a kiadások (segélyek) csökkennének!
5.A GDP a duplájára nőne, így a 35 ezer milliárdos adósság GDP arányosan 58%-ra csökkenne!
6.Megszűnne a lakosság árfolyam függősége, így kevésbé lennénk kitéve a spekuláns támadásoknak, ezért nem lenne szükség az IMF „védőhálóra” sem!
7.Az "új" adósságot lakossági kötvénykibocsájtásokkal is finanszírozhatjuk."

kozossegigazdasag.blog.hu/2013/01/27/nyilt_level_kasler_arpad_es_orban_viktor_uraknak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_28&utm_campaign=index

A közgazdászok meg összehugyoznák magukat... a röhögéstől...
Illetve Matolcsy méltó párja! :))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Caligula?
háááát... igen... jócskán hajaz rá....
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Minek? Österreich 8 perc.
Ráadásul olcsóbb is...
Ne légy dinnye!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hogyne, Tel-Aviv pénzeli, őket, is..meg engem is, vélhetőleg! Kár, hogy nem adtam meg a bankszámlaszámom nekiek eddig..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Még nem késő!
1177777777-88888888888-9999999999
Vagy elírtam?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hová gondolsz??? Ők csakis a diákságért küzdenek semmilyen pénzügyi és egyéb háttér szóba sem jöhet. Ellenben a nácik meg a fújjcsúnyajobbik akik kizárólag a fidesztől, Irántól, ruszkiktól és a törököktől kapja a pénzt. :)
@jaegtoer: ok. de melyik seggnyaloncot fogja kinevezni konzulnak? Lázárt?
2Szó sincs új kémprogram felállításáról - közölte a Belügyminisztérium kedden a jobbikos Mirkóczki Ádám azon kijelentésére reagálva, miszerint 155 millió forintból ezt tervezi a kormány."

hvg.hu/itthon/20130212_belugy_kemprogram

A belügyi tárca az MTI-vel azt közölte kedden, hogy a "szövegbányászrendszer kiterjesztése és supportálása" tárgyú tervezett beszerzés, mint az az előterjesztés címéből következik, egy már meglévő, 2008. február 1-jétől működő, az Országgyűlés illetékes bizottságai előtt ismert, ellenőrzött rendszer továbbfejlesztése. A minisztérium tájékoztatása szerint "a kiterjesztésre a lejárt licence, illetve a jelenlegi rendszer továbbfejlesztése miatt van szükség az elemző-értékelő munka gyorsaságának és hatékonyságának jelentős növelése érdekében".
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ne röhögj!
Te is rajta vagy a figyelési listáján! :))
Black list, Fabiussal együtt!
...@....hu
Az, amikor leírtad, hogy kisköcsög a vez... szóval a vezérmű és különben is bas.... meg a... basszus kulcs, na az durva volt!
Akkor kerültél fel a listára.
Sziasztok,

tudom, hogy nem a témához vág, de ez most kiverte nálam a biztosítékot.

Kedves szülők, nincs még itt az ideje a kasza kiegyenesítésének?

"A labdarúgásért élő-haló fiatalok a legnagyobb közösségi oldalon (na jó, hát persze, hogy a Facebookon) szerveződtek. Az Ultras Liberi, vagyis Szabadságot az ultráknak! csoport valószínűleg kollégáik tegnapi, debreceni akcióján felbátorodva indultak az ELTE Bölcsészettudományi Karára...
Rövid felszólalásukban sajátos stílusban ítélték el a hallgatókat, és mélyen egyetértettek a kormány álláspontjával, már ami a hallgatói szerződéseket és a stadionépítéseket illeti. Aztán távoztak. Rendőri szakkifejezéssel élve: rendkívüli esemény nem történt."

www.hir24.hu/belfold/2013/02/12/breking-focidrukkereket-varnak-az-elte-n/#aktualisdoboz
index.hu/belfold/2013/02/12/eltebtk/

"Közben Klinghammer István, az ELTE volt rektora, a felsőoktatási államtitkári poszt várományosa az MTI-nek azt mondta: a hallgatói szerződés morális kérdés, és ha valaki az állam támogatására igényt tart tanulmányaihoz, akkor azt valamilyen formában a későbbiekben törlesztenie is kell a közösségnek. Ugyanakkor, tette hozzá, a feltételekről lehet tárgyalni. Szerinte ilyen feltétel, hogy mennyi időn belül, hány évet kell Magyarországon dolgozni, illetve, hogy mi van azokban az esetekben, amikor valaki, bár szeretne, de nem tud elhelyezkedni."

Mi lenne? Kikötik, hogy közmunkában ledolgozhatja, Marcesz háza előtt, 47 ezerért, havonta, nyolc órában..
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"........
SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.12. 20:26:56
@jaegtoer: kérd el mamimittől a linket. Nem semmi film........ "

Mamit????????????? kérhetem?
@jaegtoer: Csak, ha megígéred, hogy nem vegzálod Penikét! Visszalőni azért éri! .-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"de melyik seggnyaloncot fogja kinevezni konzulnak? Lázárt?"

hol élsz Te? egy focistát. legjobb esetben is egy partjelzőt. (eddig és ne tovább!) Ha szerencsénk van.
@Ergosum:

ez durva. a nyolcelemisek tolják a frankót?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

megígérem. de ennyi nyalás már sok lesz egy napra. úgyhogy ezt már csak holnapra ígértem.
@Ergosum:
Narancsbolsik beküldték az SA sötétségű béközép alakulataikat a gyerekekre.
Elkélne a segítség nekik!
Ott, helyben...
@computer programmer: Javasolnám nékiek, ha nem "humán" beállítódásúak lennének, ami egyébként is egy vicc,elnézvén őket..
meip.x5.hu/files/1644
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Addig ütötték a parlamentben a sámándobot, amíg a pápa le nem mondott?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Neeeeeeeeem, csak hogy nem tartják be a szabályokat. És ezt-azt letiltják.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azt hiszem téged meg foglak szeretni.:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hú, most vagy én vagyok kegyetlenül fáradt, de ez nem pont azt jelenti, hogy kurmányunk kémkedik az írásaink után?!
@computer programmer: nem mondta senki, hogy megérdemli, de ő van ott.
van 386 országgyűlési képviselő, ez akkor is tény, ha fáj, hogy sokkal többet keresnek, mint az átlagember

de az adózott fizetéséből simán meg tudta venni a házrészét, ez meg csak matematika, pártoldaltól függetlenül
hvg.hu/itthon/20130212_Varga_Mihaly_vagyonnyilatkozat

"Hagyaték miatt nőtt jobban Varga Mihály tárca nélküli miniszter vagyona 2012-ben, mint amennyi a nettó fizetése volt - írja a Blikk.

Varga tavaly júniusi és év végi vagyonnyilatkozatát összehasonlítva az derül ki, hogy a miniszter alig fél év alatt nettó 6 millió forintott keresett, de vagyona 6,5 millió forinttal nőtt, főleg azért, mert jelentősen csökkent a tartozása.

"Tavaly másfél milliós örökséghez jutottunk a feleségemmel, ami az ő vagyonnyilatkozatában szerepel. Ezenkívül a családi kasszába vegyész nejem jövedelme is befolyik, így az 5 milliós hitelt együtt törlesztettük" – közölte a Blikkel Varga."

Csak tovább, tovább, gaudeamus igitur...
@bigthereal: szegény házrész, no, meg az út is, szerencsés dolog lehet arra lakni, hol is van pontosan?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Menj, pihenj le, félreérted, ha kopogtatnak, érted mennek, nem ellened! :-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
NEM!
DEHOGY!
Amikor leírom, hogy kinyalhatják, a ... fánkostálat, akkor a kedves figyelőkukacok tényleg, de tényleg tehetnek egy óriási szívességet! :))
Persze a nőnemű, csinoska egyedek csak!
Az a sok szép molinó!
A hagyomány kötelezi az elvtársakat...
Tényleg, csak azok a szép feliratokat, molinókat, csak azokat tudnám feledni. :))
www.youtube.com/watch?v=CyAOmO_pi_8

Külön osztály van a Piktori Hivatalban erre?
Mert a seggnyalásra igen, akkor meg erre is lesz.
Gábriel, megjött a fax Haifából, mi is az ukáz:
"A miniszter nyilatkozatával ellentétben erről a lépésről az elmúlt hetek során semmiféle tájékoztatást nem kaptak - tették hozzá."
hvg.hu/itthon/20130212_Kiszall_a_HOOK_a_felsooktatasi_kerekaszta
kommentálnád, ha szépen kérem?
@quendelapo:

"Tegnap a média egyonhalgatta Bajnai beszédét, se stúdió beszélgetés, se elemzés, se lapszemle. "

MAjd kesobb meglatom, hogy mas mit szolt hozza, de szerintem tokeletesen igaza van Mesterhazinak.

Ugyanakkor ez egy veszelyes taktika BAjnaitol, mert ha esetleg kovetkezo meresre 1-2 % szavazo a szociktol atpartol Bajnaihoz, akkor bizony elszabadulhat egy ellenzeki belharc, ami meg igen nem kellene. Plane ugy nem, hogy ugyan Fabius mindig azzal jott (a Bandinak), hogy a korabbi "egesz" LMP-nek csak az egyharmadnyi szavazoja nem szavazna a kozos listara a szocik miatt.
Am azert ezt forditva is erdemes lenne vegiggondolni!

Sajat tapasztalatbol tudom, hogy az ismeretsegi korben/rokonsagban levo DK-s, MSZP-s emberkek kozul mar nehanyan lazadoznak, hogy talan az osszefogasra torekvo partoknak is nem allandoan a szocikon kene rugozni. Marpedig, ha a szociknak is kb harmada (jelen allas szerint cirka 400 ezer szavazat) nem szavaz le Bajnaira amikor eljon az ideje, akkor aligha lesz meg neki a remelt szavazat mennyiseg.

En ertem, hogy a fuggetlenek fele moszerolja a szocikat, de azert pengeelen tancol. S konnyen besulhet ez a taktika is...
@DR. INKVIZITOR:

" az ufonauták által meghágott Attila"

A himnemu egyedeket fejik...
Meg egyeb vizsgalatokat vegeznek....
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ???

esni fog megint viszmajor ???

szegény druszám (dávid vitéz) megint bexarva kell nyilatkoznia...
nemhogy a sokmillás fizetését élvezné a férjével otthon nyugiban...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ejjj, reszkess ÁMERIKA!

Tudnak ezek az irániak!
De tényleg! :DDD
Hőőőőő...

index.hu/tech/2013/02/12/akcioban_fotoztak_le_az_irani_lopakodot/

Basszus, ennyire hülyék államilag, vagy önszorgalmú barom volt valaki?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): én nem tudom...

és nem is célozgatok... nem tudom miről beszélsz:)
holnapra 50 cm viszmajort mondanak...
hvg.hu/itthon/20130212_Hoffmann_rozsa
"Hoffmann Rózsa a keddi rendezvényen az MTI kérdésére válaszolva úgy fogalmazott, hogy "egy ember ekkora terheket már nem győz, ráadásul a felsőoktatás körül fellángolt viták is óriási energiát emésztenek fel minden részről". "Én is azt javasoltam miniszterelnök úrnak, hogy a felsőoktatás kapjon segítséget államtitkári szinten" - tette hozzá, majd azt is megjegyezte: ez lehetővé teszi számára is, hogy elsősorban a közoktatásra koncentráljon.+

Meg titkosrendőrit, vélhetően..
@GeoCracker:
Mit? Te viccelsz...
Régi ettárs, jó ettárs, megbízható ettárs.
Neki mindegy, csak segg legyen és akkor már fürge nyelve győzni fog!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Aszonta a tepsibe sülő kacsa mikor felült: "vazze, nekem mijjen jó illatom van"

Rózsika nénnye...
brühühühü
@computer programmer:

ennek olyan kultúrája van a szigeten, hogy szinte sehol máshol nem lehet találkozni ilyennel, vannak barátságos bármen-ek, pincérek, jó hangulatú éttermek, de ezt amit ott találni -én legalábbis- sehol...belépsz, odatelepszel a bárpulthoz, rendelsz és máris része vagy az ottani életnek...a pénzzel nem kell agódnom, mert a 6-os számrendszert pillanat alatt gyakorolni....kinek menne? nem vágnak át, vendégből élnek és szeretik a vendéget és a többi vendégek is szeretik

teljesen egyedi légkör

visszavágyóan jó

brühühühü
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

minden egyéb hátsó gondolat nélkűl: mikor is támadott meg bárkit legutóljára?

ha egyiknek szabad drónokkal a saját állampolgáraikat is akkor a másikaknak miért nem legalább a kémeket és betolakodókat

(nem is igen reklamálták mikor lelőtték a drónt...)

brühühühü

afigyeljétek a State of the Union -t ma este...lesz sok herce hurca
Navégre, elkezdődött! (a második félidő:-)
Bekamerázzák a budapesti tömegközlekedési eszközök jelentős részét - közölte a Facebookon a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

"Sikerült elérnünk a jogszabályi korlátok eltörlését, immár tehát minden lehetőség adott a járművek bekamerázására" - közölte Facebook-oldalán a BKK.

hvg.hu/itthon/20130212_Bekamerazzak_a_BKV_jarmuveit
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem tudom melyik mszmp alapzservezet tagja, szimpatizánsa volt :-)
Amúgy biztos régi ismerőse a jelen kurzusnak.
hvg.hu/itthon/20130212_Hoffmann_hittan

"Néhány nap múlva kiderül, hogyan szabályozzák a hit- és erkölcstanra való jelentkezést, az viszont már most is kiderült: Hoffmann Rózsa szerint itthon az a felemelkedés gátja, hogy a magyar ember elszokott a munkától."

Bammeg, Róuzsi, már azt hittem, áldott állapotba kerültél és azt jelented be!
Miért nem szósz a párttársaidnak, hogy elég a munka nélküli jövedelemből, lapátra, fel!?
@rodeo36:
Ööööö... Irak?
Mintha pár évig nyírták volna egymást, "nyugati" és "keleti" fegyverekkel.
Az iráni csodarepülőről szólt a cikk egyébként, ami a Photoshoppal repül csak...

Mint az albán légvédelem, anno!
No'megájjcsak!!! (Ökölrázva)
@GeoCracker:
Régi nyelv, a megfelelő se... izé helyen!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Vélhetőleg komoly figyelmet fordítanak majd az orosz szóló trolik műszerfalának figyelésére is, hátha elbasz valamit a vezető a bonyolult és modern kezelőfelületen:-D
static9.origos.hu/i/1301/20130115-ziu-troli-busz-bkv-tomegkozlekedes-7.jpg
@simple observer 1.0:
Ahhoz, hogy "összefogjanak", azaz valamilyen megállapodást kössenek arról, hogy melyik választókörzetben kinek a jelöltje indul és a 106 körzetből melyik szervezet hány helyen indíthat jelöltet először is önálló pártokra van szükség, másodszor pedig arra, hogy fel lehessen mérni, melyik pártnak hol mekkora a támogatottsága. Ezt nem lehet megúszni, még akkor sem, ha ez az un. "balliberális média elitnek" nem tetszik. Valószínűleg azoknak sem tetszik, akik ezeket a mandátumokat zárt ajtók mögött folyó mutyizással szeretnék szétosztani.
Ha nyílvánosságta kerülnek a programok, tervek még nagyobb viták lesznek. Ez egy elválasztási kampány, olyan, mint amikor Amerikában "gyíilkolták" egymást a republikánusok.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"Benedek bácsi, hijányzol!

Tudom, magyarított, mijelőtt.. "

Csak erdeklodve megkerdeznem azert, hogy a magyar Ugrin-rol, vajh mi a feszkes feneert "magyaritana" valaki Uhrin-ra?! :D
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Pápaesélyesként emlegetik Erdő Pétert"

Akkor lenne meg csak klerikalis nyomulas az orszagban.
@bella _ciao:

Ez olyan, mint amikor Benedek Auschwitzba latogatott, akkor meg eppen szivarvany volt, ami ugye Isten szovetsegkotesenek jele.
@rodeo36: sztem úgy 1838-ban, Heratnál, kérdés, hogy mit kavirnyáltak ott a britek és az oroszok, amúgy meg 1743-ban az jó öreg Ottomám Birodalmat, szóval úgy bő 200 éve senkit az ég világon, míg ellenben az amcsik... (ja, értem a kérdést), hát az USA bizony-bizony, de hát az egy birodalom.

Amúgy, gondolom, ha egy olajból élő országra embargót, sőt olajembargót hirdetek, amelyik az olajból származó bevételeiből fedezi energiaszükségleteinek kiadásait, előbb-utóbb kénytelen lesz alternatív erőforrások után nézni, fejleszteni, atomerőműre szert tenni, hogy csökkentse kiszolgáltatottságát, én meg kiszolgáltatottságának csökkentésében ellenérdekelt félként, ellenlábasként víz alá igyekeznék nyomni, még jó, hogy a sajtóhoz fordulnék, hogy tolja fel a War Fevert, mert hát demokrata vagyok, nem viselhetek háborút a politikai közösség felhatalmazása nélkül, szóval tutira meggyőzném róla, hogy egy állam, amelyik 200 éve nem támadott meg senkit, most épp atomcsapásra készül ellenem, aki egyedül a történelemben vetettem be atomot színtiszta civil lakosság ellen elrettentésként, ill. megfélemlítésként, tehát pusztán terrorizáló céllal... a Fosató Fívört is fel kel tolni... nem is értem.
@kifordított nagyanyó:

"Azért a Unitednek nincs olyan könnyű dolga,mint mondjuk a barcának.
És minden évben van egy egy másik kemény ellenfele a bajnokságért. "

En ugyan mar jo ideje alig nezek focit, de azert az megiscsak sokat elarul Sir Alex Fergusonrol, hogy (bar csapata nem vegetal anyagi gondok miatt), de korabban a Chelsea, es manapsag a City joval nagyobb keretbol gazdalkodhat, az oreg megis olyan jol keveri a zsugat, hogy mar 12 pont elonyuk van.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

nem volt ott valami külső segítség? kis kavarás?

na mindegy...kell a zavar 34000 amerikai katona tér haza végleg valahonnan? hamarosan...munkanélküliség? kit lőjenek és hol?

iskolásokat? mozilátogatókat? balettáncosokat?

brühühühü
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

15:16 +1

Bar nemi kiegeszitessel:

"ha passzivitásotokkal segítettétek a kétharmadot"

En ugyanis, agitaltam ismeretsegi korben, hogy mindegy kire (igen, meg az LMP-t is ajanlottam), csak szavazzanak az ellenzekre, hogy ne legyen ketharmad.

Amikor azonban nyilvanvalo lett, hogy a tarsadalom nem ohajtja elkerulni a 2/3-ot, en is a lovak koze dobtam a gyeplot.
@simple observer 1.0:
Én ártatlan vagyok! Nem voltam itthon, nem tudtam szavazni. És még faszt sem rajzolhattam a szavazólapra.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"A szocikat agitáld a változás szükségességéről. "

Ez most ugy hanzik, mintha Bajnainak mar lenne 2.499.995 szavzata, es a szocik azok, akik nem tudjak azt a maradek ot szavazatot szallitani.

A helyzet ezzel szemben azonban az, hogy a szocik a szuksegesnek tartott szavazatok felet tudjak jelen pillanatban a kozosbe dobni, a tobbiek meg joval elmaradnak ettol a szamtol.
Az meg mar igazan szanalmas lenne, hogy azert nem szavaznanak millio szamra az emberek az LMP-re, az E14-re, a 4K!-ra, meg az istentudjakire, mert hogy a szocik...
Ezek a partok/mozgalmak alanyi jogon nem birnak annyi szavazot megszolitani, amennyit a szocik igen. Es most meg mindig azon megy a rugozas, hogy de miert nem hoz tobb szavazot az MSZP?!?!

Mar ezt majd egy eve irogatom ide, ujabban mar ritkabban, hogy ezt mar joelore lehetett latni, ogy mennyi valtozas fog megtortenni a szocik hazatajan. Akkor szoltam elore, hogy ugy kene a partoknak felepiteniuk sajat politikai startegiajukat, hogy amikor eljon az ido, akkor egyreszt programmal, masreszt tamogatottsagban partiban legyenek a szocikkal. Egyetlen part/mozgalom sem csinalt semmit 2 even keresztul!

Majd most gomba modra szaporodnak az ilyen-olyan formaciok. Akar regi arcikrol van szo, akar ujakrol.

Meg emlekszem, az amerikai valasztas idejen sziv linkelte be, vagy en neki (mindegy is) egy cikket, ami arrol szolt, hogy Obama stabja az egesz ciklus alatt folyamatosan dolgozott, jarta a kornyeket, beszelt a lakossaggal. Kis hazankban meg mindenki azt hitte, hogy megint el lehet jatszani az LMP sikeres kampanyat, es nincs szukseg erdemi munkara.
@E.Csaba:

"Szóval csak azt próbáltam elmondani, hogy kezdjünk hozzászokni a gondolathoz, hogy Mesterházy mögé lehet majd felsorakozni,aki kormányt akar váltani, mert az eddigi teljesítmények alapján ő a legjobb, aki ezt nem látja be, az nem igazán akar kormányváltást."

Ebben nem ertunk egyet. Bajnainal ma aligha van jobb a felhozatalban, bar azt gondolom, hogy Mesterhazi is kezd kikupalodni. kulonosen tetszett a korabban mar linkelt cikk zarasa:
"A pártelnök egyúttal megerősítette azt a korábban több nyilatkozatában is hangsúlyozott állítását, miszerint a „remény szlogenjét” tartalommal kell megtölteni a sikeres alternatívaállításhoz, a kívánt „jó kormányzáshoz” pedig jó programok is kellenek. Ezekkel az MSZP már rendelkezik, nyitott ugyanakkor azok pontosítására és jobbítására is."

Vagyis egyre dorzsoltebb ez az Attis gyerek, bar szerintem nincs elo ember, aki az altala hivatkozott programokbol akar egyet is latott volna. Merthogy ilyenenjeik nekik SE NEM vannak.
@quendelapo:

Ezt en beismerem tajekozatlansagodnak. En mar fel evvel ezelott is ugy kritizaltam az LMP-t, hogy ha nekik ugy tetszik, akkor minden masodik mondatukban kijelenthetik, hogy mennyire utaljak a szocikat, vagy akarki mast, de mar akkor is azt javasoltam, hogy program es tema alapu tamadast kellene inditaniuk a szocik ellen. Ebbol nyilvan ok is profitalhattak volna. Sokan hallhattak volna, hogy mirol mit gondolnak, hogyan csinalnak azon a szakteruleten. MAsreszt az MSZP-vel utkozhettek volna, raadasul extra mediaidot nyerve.

Vagyis ezt az elovalasztasi dolgot, mar en is emlegettem korabban, meg a franciakat is hivatkozva, ahol a szocik most eloszor hasonloval operaltak.

Es az is rendben van, hogy itt is bele-beleszallnak egymasba a versengo felek. Am annyi kulonbseg van, hogy mig az USAban egyikuk elnokjelolt lesz, a tobbibol meg semmi (neha alelnok (-jelolt)), nalunk a most egymast de foleg az MSZP-t es DK-t ekezoknek minden bizonnyal megiscsak az MSZP-re (es talan a DK-ra is) tamaszkodva kell majd kormanyozniuk esetleges gyozelem utan.

Es szemely szerint ertem Bajnai motivaciojat, csak eppen kockazatosnak tartom. Ugyanis ha sokat fogjak oket moszerolni, akkor a szocik olyan suttyomban el tudjak bukni a valasztast, hogy aztan ellenzeki oldalon mar csak harmat gyenge versenytarsai legyenek...
@Kis ember:

En szavazhattam volna, es akartam is, es masokat is kapacitaltam. De ha nekunk Mohacs kell?!

Amugy most is ugy vagyok vele; HA '14-ben az embereknek Viktorek kellenek, akkor legyen meg az akaratuk. En nem fogok keresztbetenni.
Jelenleg egy kozos, Bajnai vezette lsitara szavaznek '14-ben. Ha nem jon ossze ilyesmi, akkor jo esellyel az MSZp vagy Bajnai partja johet szoba. Ha meg teljesen remenytelen a dolog, szavazni sem megyek.
@simple observer 1.0: "Egyetlen part/mozgalom sem csinalt semmit 2 even keresztul!"

Ezt te honnét tudod? Mert csak?

Az E14 cirka három hónapja létezik. A Haza és Haladás blog pedig két éve szívósan végzi a háttérelemzéseket.
@Pantagruel:

tehát nem vagyok egyedűl ugyanebben, kösz, hogy a "kérdésem" indukálta a preciz válaszodat

közben

CNN Dörner egy faházba bújt el, mondja a rendőrség meg a teljes haderő legalább 5000 ember és a harci eszközök 30 mérföldes sugarú körben a hegyvidéken amit tudunk 4 rendőr halott és a nemzeti hősként ünnepelt tömeggyilkos és sokan sebesültek, a faház a fenyőerdő közepén hatalmas lángokkal ég de semmi más nem biztos az sem, hogy céllövő benn van vagy nincs vagy csak elterelő RAMBO hadművelet, még van 1 órájuk addig, hogy az elnök elmondhassa a State of the Union-on hogy megoldották (hasonló dili mint a binláden akiről sohasem fogjuk megtudni hogy kitalált személy vagy valaha is élt, egy biztos a tengerbe temettek valakit vagy csak mondták

tehát saját állampolgáraik ellen viselnek háborút, halottakkal és mindenféle gyalázattal

az utóbbi 6 hónapban annyi tragédia volt amit emberek lőttek vagy a természet baszta szét őket és még a töredéke sincs helyrehozva terv sincs rá (milliárd dollárok több mint egy nagy háború elvitte Sandy és a korábbi hurrikánok és az a tudós aki 8 évvel ezelőtt pontosan leírta nekik mi lesz és hogyan az mondja remény sincs)

szóval a történelem és TERMÉSZET ANYA NEM KEGYELMEZ, ÉS AMIT LÁTSZ MAGYARORSZÁGON OTT SEM, LÉGY 100%-BAN BIZONYOS BORZALMAS VÉGE LESZ ENNEK A BANDÁNAK, A VILÁGTÖRTÉNELEM MEG FOGJA EMLíTENI 1000 ÉVEKRE ELŐRE

brühühühühü

34000 katonát hazavisznek, ki lesz a következő áldozat? ezeknek munkát kell adni vagy újabb ilyen lövöldözések lesznek...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

szóval te nem értesz egyet azzal, hogy egy nép -bármi is legyen az- saját útján akar haladni és kirúgta a császárt akit a nyakára rakott egy idegen birodalom hogy elvigye olcsó áron a világ legjobb minőségű olaját (orsóolaj finomságú, hogy tudd vagy már tudod)és nem hagyni semmit nekik csak azt a kultúrát amit a birodalom saját népe sem akar...lásd a leguccsó Grammy-t egy határ szar...

attól én nem vagyok dzsobbikos, mert egyetértek még ayatollah-hal együtt is, hogy saját útját járja...nem kell nekik sok minden vagy nem hagyják hogy kelljen nekik...miért nincs joguk ahhoz, hogy a saját módjukon fejlődjenek...attól még lehet kereskedni velük? vagy

brühühühühü
@Pantagruel:

még valamit, ami régóta nyomja bögyömet

a birodalom egy gyáva sakálok és hiénák tömege, az egész történelmük erről szól

már annyi fegyver van magánkézben, hogy a Galaxist el tudnák vele foglalni és még félnek, rettegnek és azon élveznek el, hogy a szar filmjeiken a műfaszó szengevitéz a Batman, a Pókember, meg a többi darab szar, amelyik soha semmilyen szituációban ki nem áll hézitusára vagy ha igen akkor hátba támadja a másikat és az egész történet sorozat egy rakás gyávaság és beszariság és rettegés közben gyilkol, mielőtt végleg beszarik legalább elsüti és ide azt gondolj amit akarsz

még a piroskaésafarkasból is halottak tömegét csinálták vámpírokkal meg egyéb szarokkal és ott élveznek el a moziban pattogatott kukorica evés közben hacsak valaki be nem ront -persze már meggárgyúlt ugyaettől- és szét nem géppuskázza őket akkor meg gyetyát gyújtanak és mennek haza beszarni attól nagyok
Iraq-ot úgy rohanták le, hogy valami izével áramtalanították az egészet mielőtt odaértek, úgy hogy védekezésről szó sem lehetett és amikor megláttam azt a képet amin a hős ott fexik a családi dupla ágyban egy bagdadi luxuslakásban amelyből kiírtotta a lkókat cum trucc és belefáradva belebaszta magát az ágyba és ott hevert mint egy rohadt kurva hogy hátha megbassza valaki

brühühühü
@simple observer 1.0:
"Ezt en beismerem tajekozatlansagodnak"
Kérlek bocsáss meg, hogy nem tanulmányoztam írásaidat, mielőtt beszédbe elegyedtünk. Nagyon sajnálom. Komolyan:)

Viszont abban egyetértünk, hogy a vitának a programpontokról kell szólnia, én azt gondolom, hogy most ez az időszak fog következni. Bajnai eddig nem szapulta a szocikat, a PMP-és fiúk lányok sem. Schiffert hagyjuk.
A végén a demokrata elnökjelöltek is összefognak és a másik támogatására szólítanak fel.
Ha nem csak beszólnak egymásnak hanem lesz mögötte tartalaom, akkor nincs mitől félni.
ne bántsátok már Schiffert: ő legalább következetes. Se nem MSZP se nem Fidesz. Nem olyan szabótímea+karácsony-féle ...
@buday008: Következetes, az igaz. De inkább az utóbbiak, nekem..kevesebb következetesség, több báj!
A "plebejusok" azt kérik hogy Marci "takarodj"-on.. Nem csak mint (senkit sem) képviselő, hanem mint alpolgármester is. Ugyis meg tud élni 47-ből. A nép javasolja azt is tegyen már egy kis tanulmányutat pár borsodi zsáktelepülésre és ott magyarázza el az embereknek a vagyonnyilatkozatát.
süti beállítások módosítása