Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Balesetet szenvedett az RTL Klub stábja

2005.05.15. 21:38
Vágó Istvánt és a Receptklub stábját Spanyolországban szállító buszba frontálisan rohant egy autó. A sofőr, egy húszéves lány, a helyszínen meghalt.

Frontálisan karambolozott a Vágó Istvánt és az RTL Klub kereskedelmi csatorna forgatócsoportját szállító autóbusz Spanyolországban, a balesetben egy fiatal lány életét vesztette.

A baleset szombaton este, Kasztília tartományban egy hosszú egyenes úton történt. Feltehetően a szemből érkező személykocsi durrdefektet kapott, ezért sodródott a stábot szállító autóbusz elé, írja az RTLKlub.hu. A frontális ütközésben a kocsit vezető 20 év körüli lány azonnal meghalt.

#alt#
Fotó: RTLKLUB

"Hihetetlen ütközés volt. Lecsúsztunk az útról. Kiütöttünk még egy jelzőtáblát is. A sofőrnek sikerült visszakormányoznia a hatalmas buszt. Sok mindent köszönhetünk ennek a sofőrnek" - nyilatkozta Kaszás Géza színész, a Receptklub című műsor vezetője az RTLKlub.hunak.

Vágó a feleségével utazott

A buszon utazók kisebb karcolásokkal megúszták a balesetet. A Receptklub 13 fős forgatócsoportja a következő szombaton érkezik Magyarországra. A buszon utazott Vágó István a Legyen Ön is milliomos! című műsor házigazdája.

"Én még soha nem láttam ilyen balesetet, és pont, hogy ilyen tragikus vége legyen. Ez a feleségemnek és nekem is nagy teher, nem tudom, hogyan lehet ezt feldolgozni" - idézte az RTLKlub.hu Vágó Istvánt, a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedő műsorvezetőjét.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!