Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Kommandósok fogtak el egy rendőrtisztet

2005.06.07. 17:26
Öt személyt vettek őrizetbe kommandós egységek Nyíregyházán, egyikük egy miskolci rendőrtiszt. Az akciót a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei ügyészség felkérésére hajtották végre. A rendőrtiszt állítólag kábítószeres ügyekben sikeres nyomozóként tevékenykedett.

Kommandós egységek tartottak házkutatást két nyíregyházi lakásban kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ügyészségi Nyomozó Hivatal felkérésére; öt embert, köztük egy rendőrtisztet vettek őrizetbe, közölte az MTI-vel Fridmanszky Zoltán, az ügyészségi nyomozó hivatal vezetője.

Az öt embert vesztegetéssel és más bűncselekmények elkövetésével gyanúsítják. A kihallgatások jelenleg is tartanak. Az ügyészségi nyomozó hivatal szerdán indítványt tesz az őrizetben lévők előzetes letartóztatására.

A kommandósok a szabolcsi megyeszékhely sóstógyógyfürdői és örökösföldi városrészében kutattak át egy-egy lakást. Egy sóstói vállalkozó házából az akció során a kommandósok egy személyt az MTI információi szerint magukkal vittek.

Az örökösföldi lakónegyedben egy olyan lakásban volt házkutatás, amelyiknek a tulajdonosa kapcsolatban áll ezzel a vállalkozóval.

Nem cáfolták

A BAZ megyei nyomozó hivatal vezetője nem cáfolta az MTI azon értesülését, miszerint a rendőrtiszt a miskolci rendőrkapitányság állományába tartozik.

A HavariaPress információi szerint a meggyanúsított rendőrtiszt sikeres nyomozó, aki jó pár kábítószerrel elkövetett bűncslekmény tettesét juttatta rács mögé

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!