Diána
10 °C
22 °C

Húsz fiút elégített ki egy 11 éves lány

2006. 09. 08. 10:56
| Módosítva: 2009. 04. 02. 18:46
Egy 11 éves lány vált tömeges szexuális erőszak áldozatává a wisconsini Milwaukeeban. A 11 éves lány 20 fiúval került szexuális kapcsolatba, miután egy 16 éves lány beavatta a szexuális élet rejtelmeibe, írja a CNN.

Az ügyben egyelőre egy 15 éves fiút és a 16 éves lányt vádoltak meg, de a nagylány negyvenéves nagybátyját is várhatóan vád alá helyezik, a rendőrség még nyomoz így további vádemelések is várhatók.

"Rengeteg becenévvel kell dolgoznunk, jelenleg megpróbáljuk őket valós személyekhez kötni" - közölte a városi ügyész az AP tudósítójával. Az elkövetők nevét kiskorúságokra hivatkozva nem hozták nyilvánosságra.

A bírósági iratok szerint a 11 éves lány vallomásában elmondta, szerelmes lett a fiúsan öltözködő 16 éves lányba, aki meghívta házukba.

A kislány hétfőn két barátjával ment el meglátogatni a nagylányt, ahol először három tizenéves fiút elégített ki orálisan, majd a nagylány bácsikájával is megtette ugyanezt. A férfi elmondása szerint a 11 éves kislányt 16 éves unokanővére vette rá a szexre, és ő magyarázta el, mit kell csinálni.

A kislány ezután a pincébe ment, ahol legalább 15 férfi várta. A kislány vallomása szerint ezután elkezdte kiválogatni közülük, kit szeretne orálisan kielégíteni. A 16 éves lány tagadta, hogy ő irányította volna a kislányt, vallomásában azt állította, a kislány akart szexelni a férfiakkal.

Az amerikai hírügynökség beszámolója szerint Milwaukeeban az utóbbi időben megnőtt a tömegesen elkövetett erőszakok száma, jóllehet az emberöléseké csökkent.

Lombhullató akció Gyopárosfürdőn

A lumbhullással egyidőben nem csak a falevelek száma, hanem az árak is csökkentek!

Tunézia - akció

Foglaljon kedvező áron 67900 Ft / fő / 7 éjtől