Natália
-3 °C
7 °C

Apjuk meghalt, a gyerekek súlyosan megsérültek

2005.10.28. 21:44
Kapcsolódó cikkek (1)
Két súlyos baleset is történt péntek délután, este az országban. A csertői elágazásnál négy autó ütközött össze - 2 halott, 2 súlyos sérült gyermek. Hajdúböszörményben öten sérültek meg súlyosan, amikor autó vágódott egy buszmegállóba.

Két ember meghalt, két kisgyermek pedig súlyosan megsérült a 67-es úton, Szigetvár közelében, ahol négy autó ütközött össze pénteken.

A kora esti órákban a csertői elágazásnál a négy személygépkocsi nagy sebességgel ütközött össze.

Az egyik autóban a gyerekek apja azonnal meghalt, a két gyermeket pedig a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, súlyos sérülésekkel kórházba szállították őket.

Egy másik kocsi sofőrje is életét vesztette, egyetlen utasa pedig ismeretlen körülmények között eltűnt. A másik két, a balesetben érintett gépkocsi utasai sértetlenül távoztak a baleset helyszínéről.

Pénteken este még 8 óra után is tartott az érintett útszakaszon a helyszínelés, a 67-es út egészén forgalomelterelés volt érvényben.

Buszmegállóba csapódott

Hárman súlyosan, ketten könnyebben megsérültek pénteken Hajdúböszörményben, amikor kora délután egy személygépkocsi egy autóbuszmegállóban várakozó utasok közé hajtott.

Egy személygépkocsi a Külső Dorogi úton balra nagy ívben kanyarodott az egyik utcába, eközben elévágott egy vele egyenesen szemben szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

Ez utóbbi vezetője megijedt, hirtelen fékezett, megrántotta a kormányt, és belerohant a közeli buszmegállóba, ahol a várakozók közül hárman súlyosan, ketten könnyebben megsérültek.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.