Huszonhét kilométeren át vonszolta az elütött gyalogost az amerikai autós

2009.02.12. 10:56
Egy New York-i autós kiszállt a kisbuszából, hogy ellenőrizze azt, mert égett szagot észlelt, és gond volt a jármű irányításával. Aztán visszaszállt, és tovább ment. Egy járókelő szólt neki, hogy egy, az alvázára akadt testet vonszol. Amit 27 kilométerrel odébb kerestek a rendőrök, miután egy autós kihívta őket, mondván: elütött valakit. Csak a test nem volt sehol.

Egy New York-i autós több mint 27 kilométeren át vonszolt magával egy másik autó által elütött, és földre került férfit, akinek a teste egyszerűen beleakadt a felette elhaladó kisbusz alvázába. A kisbusz 52 éves sofőrje nem vette észre, és csak egy járókelő figyelmeztetése után észlelte a magával vonszolt testet.

A máig azonosítatlan áldozat New York Queens nevű negyedében akart átkelni egy úton helyi idő szerint este hat órakor, amikor egy autó elütötte, és a férfi testét az út közepe felé lökte. Egy autós még lelassítva kikerülte a földre került testet, de az utána haladó piros kisbusz szinte azonnal áthaladt fölötte. Az áldozat teste azonban beleakadt az autó alvázába, és így a jármű magával vonszolta. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a férfi már az első ütközésnél meghalt, vagy még életben volt, amikor magával ragadta a kisbusz.

A férfit elsőnek elcsapó autós azonnal kihívta a rendőrséget, közölve velük, hogy valószínűleg elütött valakit, de az állítólag elütött gyalogost nem találták. A rendőrséget több mint egy órával később értesítette a már Brooklynban járó kisbusz vezetője, miután szóltak neki. A férfi a rendőrség elmondása szerint semmit nem vett észre az esetből, pedig egyszer ki is szállt autójából ellenőrizni azt, mert égett szagot érzett, és észrevette, hogy autója irányításával gondok vannak. A rendőrség esetlegesen leszakadt testrészek után kutatva vizsgálja a kisbusz által megtett útvonalat.