Rituális öngyilkosság egy ukrán templomban

2009.03.02. 16:38 Módosítva: 2009.03.02. 16:47
Több tucatnyi hívő szeme láttára szíven döfte magát egy ukrán férfi egy odesszai templom oltáránál. A szemtanúk szerint rituális sátánista öngyilkosság történt.

A Komszomolszkaja Pravda több szemtanú elmondása alapján azt írja, hogy az odesszai Mária Mennybemenetele templomban a 44 éves férfi céltudatosan lépett az oltárhoz, ott az egyik szent sír előtt meztelenre vetkőzött, majd egy vadásztőrt döfött a mellkasába.

A szökőkútszerűen előtörő vér látványára a helyszínen tartózkodók között pánik tört ki. A templomi személyzet azonnal értesítette a mentőket, ám a kiérkező orvosok már nem tudtak segíteni a férfin.

Néhány szemtanú a lap tudósítójának elmondta, hogy a tragikus eseménynek valamilyen megmagyarázhatatlan rituális jellege volt. Többen látni véltek egy szegecsekkel kivert bőrruhába öltözött fiatalembert, aki a későbbi öngyilkossal egyidőben lépett a templomba, és az ajtóból szenvtelenül végignézte az eseményeket, majd ismeretlen helyre távozott. Ezért feltételezik, hogy a férfi egy sátánista rítus keretében vetett véget az életének. A Komszomolszkaja Pravda kiderítette, hogy az áldozat egy 44 éves, izmaili lakos volt. Ebben a Duna-parti városban kiterjedt sátánista szekta tevékenykedik.

Miközben a rendőrség semmilyen érdemleges információval nem szolgál, Arfangel odesszai és izmaili metropolita újraszentelte a templomot, amelyben így a pravoszláv böjti időszak küszöbén újra megtarthatták az ilyenkor esedékes istentiszteleteket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport