Carla Bruni gyereket szeretne

2009.03.05. 11:27 Módosítva: 2009.03.05. 15:16
Gyereket szeretne Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök felesége, derül ki egy hétvégén megjelenő interjúból. A 41 éves Carla Bruni életkora miatt az örökbefogadást sem zárta ki. Egyes elemzők szerint egyszerű kommunikációs fogásról van szó.

Carla Bruni egy hétvégén megjelenő interjúban arról beszélt, hogy közös gyereket szeretne Nicolas Sarkozyvel. "Ha biológiai úton nem lehetséges, akkor örökbe fogadnék egy kicsit" - tette hozzá a Le Figaro francia napilap szombaton megjelenő női mellékletében a francia köztársasági elnök 41 éves felesége. "Nem feltétlenül fontos a vérszerinti kötelék, anélkül is kialakulhat szoros kapcsolat."

A 20minutes.fr és más lapok már azt is tudni véli, hogy Bruni valójában terhes és így készítik elő a terepet a kis jövevénynek. Az egyetlen bizonyítékuk ugyanakkor az, hogy Bruni nemrég felkeresett egy kórházat Neuillyben.

bruni

A Le Post egyik elemzője szerint egyébként Bruni mostani bejelentése egyértelműen a francia államfő válságkommunikációjának része. Sarkozynek ugyanis egyre alacsonyabb a népszerűsége, és megválasztásakor bejelentett reformjait sem fogadták kitörő örömmel a gazdasági válság kirobbanása után Franciaországban. A Le Post szerint a francia first lady bevetése már jól bevált módszer.

Carla Bruninak már van egy fia, férje, Nicolas Sarkozy pedig három gyerek édesapja.