Nagyon büdös Bob Dylan vécéje

2009.03.18. 07:29 Módosítva: 2009.03.18. 07:29
Elviselhetetlen bűzt áraszt az a mobilvécé, amit biztonsági személyzetének állított fel malibui birtokán Bob Dylan. A szomszédok a hatósőágokhoz fordultak.
bob

Elviselhetetlen szagra panaszkodnak Bob Dylan malibui szomszédai. A zenész birtokán felállított mobil illemhely olyan bűzt áraszt, hogy már a hatóságok is bekapcsolódtak a vitába, írja a Los Angeles Times.

Egyik szomszédja, Cindy Emminger szerint szeptemberben kezdődött minden. Bob Dylan nagy kiterjedésű birtokán szomszédai házához közel felállított egy mobil vécét, amelyet a biztonsági személyzet használ.

A zenész, aki 20 éve lakik a kaliforniai luxusterületen, nem reagált Emmingerék panaszaira és a WC eltávolítására irányuló kérésére sem. Januárban már a hatóságok is beavatkoztak, Dylan biztonsági őrei azonban a város dolgozóját is távozásra szólították fel. A nyomozás állásáról az illetékesek nem nyilatkoztak.

Az öt nagy szellőztető, amelyeket a szagok elűzésére házuk mellett állítottak fel a szomszédok, nem sokat segítenek. Különösen ködös estéken rossz a helyzet, mondta Emminger.

A mobil mellékhelyiségek felállítása Malibuban megengedett, de az előírásokban szerepelnek olyan kikötések is, amelyek a Bob Dylan felől érkező szagokat törvénybe ütközőnek értékelik.