Gázolajszállító tartálykocsi borult fel az M7-nél

2009.03.20. 23:40
A teherautó a sztráda és a 7-es út sormási kereszteződésénél zuhant az árokba, miután frontálisan karambolozott. Két embert kórházba szállítottak.

Az oldalára borult egy gázolajat szállító kamion pénteken este az M7-es autópálya sormási felhajtójánál, a tartályból szivárog a szállítmány tájékoztatott a nagykanizsai tűzoltóság ügyelete.

A tűzoltóknak és a katasztrófavédelmi szakembereknek át kell fejteniük a gázolajat. Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy a baleset a 7-es főút M7-es autópálya felett átívelő szakaszán történt, a műszaki mentés miatt a főutat teljes szélességében lezárták. Az autópálya forgalmát a baleset nem befolyásolja.

Az első feltételezések szerint a frissen esett hótól latyakos útszakaszon egy személyautó frontálisan ütközött össze a tartálykocsival. A vontatmány a menetirány szerinti bal oldalon lévő korlátot átszakítva, csaknem teljesen a tetejére borulva, a mintegy 4-5 méter mély útmenti árokba zuhant.

A mentők a helyszínről mindkét jármű sofőrjét kórházba szállították. A tűzoltók a tartályokban lévő üzemanyag átfejtése után daruval próbálják majd meg kiemelni a tartálykocsit az árokból.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport