Halálra úsztatta férjét a nemet váltott férfi

2009.03.23. 15:52 Módosítva: 2009.03.23. 16:18
Négy év börtönre ítélték azt az amerikai nőt, aki negyvenháromszor lökte vissza a medencébe az úszástól kimerült, 73 éves férjét.

A 41 éves Christine Newton-John a chardoni térfigyelő kamerák felvételei szerint negyvenháromszor parancsolta vissza szívbeteg férjét a medencébe. A hosszúra nyúlt úszóedzés miatt James Mason végül szívrohamot kapott és meghalt. A feleség így akarta megörökölni a férfi nyugdíját.

A nő a tárgyalásán kénytelen volt bűnösnek vallani magát a felvételek láttán. Végül gondatlanságból okozott halálért ítélte el a bíróság, a szándékos gyilkosság vádját megúszta, mert a felvételen nem volt hallható, miket mondott férjének.

Az asszony egyébként eredetileg férfi volt, 1993-ban operáltatta át magát nővé, és 2006-ban ment hozzá Masonhoz. Férje már kisfiúként is ismerte, a gyerek családjánál lakott albérlőként. Newton-John nőként is mindig "fiúsan viselekdett", tavaly decemberben kocsmai garázdaságért vették őrizetbe, egy másik bárból pedig kitiltották botrányos viselkedése miatt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport