Gyilkosság a halotti toron

2009.03.26. 15:56
Megfojtották egy meggyilkolt férfi barátját a temetés utáni halotti toron az elhunyt rokonai a közép-ukrajnai Cserkaszi megyében, majd tovább ittak az újabb halott emlékére.

Az eset Umany városban történt egy gyilkosság áldozatául esett helyi lakos halotti torán, amelyen a hozzátartozók mellett részt vett az elhunyt közeli barátja.

A halott emlékét és kapcsolatuk szoros voltát méltató pohárköszöntőjében a barát megemlítette, hogy még annak is tanúja volt, ahogyan a megboldogult a lelkét kilehelte. A megjegyzésből az elhunyt nővére arra következtetett, hogy a barát is vétkes lehet testvére halálában, mert nem sietett a segítségére - írta csütörtökön a newsru.ua internetes ukrán hírportál.

A nő megvárta, amíg a férfi az alkohol hatása alá kerül, majd bőr derékszíjat dobott a nyakába. Az áldozat fojtogatásában - az övet egymás kezébe adva - részt vett a jelen lévő rokonok mindegyike. A gyilkosság után a tort ülők közösen ittak az újabb halott emlékére.

A megfojtott férfi tetemét három nap múlva találták meg egy bádogteknő alatt egykori barátja házának nyári fürdőkabinjában.

A bíróság 15 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja az önbíráskodó hozzátartozókat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport